Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk. Ti is várjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk. Ti is várjátok azt a időt, mikor a veletek egykorú nők már kiöregednek, ti pedig akkor lesztek a legsikeresebbek a nőknél?

Figyelt kérdés

2015. okt. 8. 11:41
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
91%

Nincs mire várni kedves kérdező, kezdjél el élni még ma :)a teóriád több helyen is hézagos, félő hogy bugyborékolva süllyed.

Hogy ki hogyan öregszik és milyen körülmények között hát ez javarészt a legnagyobb lutri ami csak létezik.

2015. okt. 8. 13:30
 22/47 A kérdező kommentje:

Nem kéne élettelen kocsognek beállítani.Köszi.

Nem hiszem,hogy feltétlen összefügg a kérdéssel.

2015. okt. 8. 13:33
 23/47 anonim ***** válasza:

Se én se a szüleim se a nagyszüleim nem látszanak annyi idősnek, amennyiek vagyunk, mind fiatalabbnak látszunk a valós életkorunknál. Nem egy már nyugdíjas nagynéném van, akik energiabombák, egyedül az esetleges betegségek azok, amik közbeszólhatnak.

Azért is érdekes ez a teóriád pont most, mert kezd divatba jönni a fiatalabb pasi idősebb nő felállás (nem kis korkülönbséggel), itt is van egy felhasználó, aki folyton nála legalább 10 évvel idősebb nőket keres. Az más kérdés, hogy mekkora sikerrel, de ez is azt mutatja, hogy egyáltalán nem biztos, hogy egy nő x év után feltétlenül lestrapált. :-)

2015. okt. 8. 14:32
 24/47 anonim ***** válasza:

Ejnye, ne támadjátok már a kérdezőt, ebben lehet minden reménysége...

Ne aggódj kérdező, eljön az idő, amikor a mostani fiatal lányoknak családja lesz, és te leszel a legkapósabb pasi szingliföldén.

2015. okt. 8. 14:50
 25/47 anonim ***** válasza:
Miért várnám? 60 vagyok! Már benne vagyok bőven!
2015. okt. 8. 15:12
 26/47 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de sajnos sokan csalódni fognak. Ismerek néhány 40-es férfit, akik fiatalon nem voltak sikeresek a nőknél és hát, sajnos ez azóta sem változott szegényeknél.
2015. okt. 8. 16:54
 27/47 A kérdező kommentje:
Nekem nincs most sem problémám.
2015. okt. 8. 16:58
 28/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, akinek nincs problémája és normális lelkivilága van az nem ír olyat, hogy "fordul a kocka". Már csak azért sem, mert a fordul a kocka azt jelenti, hogy eddig nem kellettél a nőknek és most majd igen. Különben mi a fordulat?

Másfelől kinek vágsz vissza ezzel? Akinek fiatalon nem kellettél, annak később sem fogsz. Én a húszéves érettségi találkozómon pont azt láttam hogy a pasik kipocakosodtak, kipofásodtak, egy pár kopaszodni kezdett. A lányok többsége nagyon csini, többnek fiatalabb párja van, és nem látszik a különbség.

Persze mindig van kivétel, de szerintem nemtől függetlenül az a személy néz ki a legjobban aki egészséges életmódot folytat, nem hízik el, sportol stb. Csak attól,hogy férfi vagy, nem fogsz jobban kinézni.

És nem minden fiatal lánynak jön be az idősebb pasi. Én most, a negyvenhez közel, se perc alatt találok pasik aki tolná nekem ezerrel, nagy részük huszon éves. És nem kell egyik sem. Mert kiegyensúlyozott és boldog vagyok. Viszont sosem versengtem a férfiakkal kinézetben vagy nem is tudom, te miben akarsz versengeni a nőkkel...

Normális ember számára szinte értelmezhetetlen a kérdésed.

2015. okt. 8. 17:09
 29/47 BlackSword ***** válasza:
100%
Nem tudom Te merre lakhatsz, vagy milyen az ízlésed, de mostanság ezek a negyvenes anyukák sokkal szexisebbek, mint ezek az egyen anorexiás, kiégett, frenkizni próbáló, szolizó fruskák...
2015. okt. 8. 17:26
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te azt várod, hogy megforduljon a nők és a férfiak helyzete = hogy neked legyen JÓ és a nőknek ROSSZ. De ahhoz, hogy ez a helyzet forduljon, az kell, hogy neked most ROSSZ legyen... Érted a logikai bakit?

Mondhatod, hogy te most elégedett vagy az életeddel, de a kérdésed nem ezt mutatja. (Nem szégyen ez, csak ne rosszmájúskodjunk, és ne VÁRJUK, hogy másnak rossz legyen...)

2015. okt. 8. 17:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!