Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, fiúk. Ti is várjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, fiúk. Ti is várjátok azt a időt, mikor a veletek egykorú nők már kiöregednek, ti pedig akkor lesztek a legsikeresebbek a nőknél?

Figyelt kérdés

2015. okt. 8. 11:41
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:
Engem az zavar,hogy a nők vannak fölényben.
2015. okt. 8. 17:38
 32/47 anonim ***** válasza:
0%
Ezzel meg akkor se tudsz mit kezdeni, ha a fejed tetejére állsz. Ide jutott a világ meg a nagy egyenjogúság, ez van. A nőnek minden alanyi jogon jár, minden előny és kiváltság, szimplán azért, mert nők. Természetesen az egyenlőség addig tart, amíg a nőnek is kéne valamit tenni xy dologért, na akkor jöhet a régi szöveg, hogy az a férfi dolga. Nekem se tetszik, de nem tudunk vele mit csinálni, a világ legnagyobb keresetű terméke még mindig a punci, és amíg ezért a férfiak mindent megadnak, addig marad ez a helyzet.
2015. okt. 8. 17:52
 33/47 A kérdező kommentje:
Igen,de majd fordul a kocka.
2015. okt. 8. 17:55
 34/47 anonim ***** válasza:
0%

Ez a kocka soha nem fordul meg, most hadd ne írjak 4 oldalnyi novellát az emberi viselkedésről, miért nem...

Nézd meg a kommenteket. Sokan mondják, hogy 40 évesen is huszas férfiakkal tolatják/tolathatnák magukat. Ők választanak minden esetben és szinte minden korban, és mindig csak az elit külső tulajdnságokkal rendelkező férfiak lesznek a célkeresztben.

2015. okt. 8. 17:58
 35/47 anonim ***** válasza:
100%
#31 De....... Ha te elégedett vagy az életeddel, akkor miért zavar?
2015. okt. 8. 18:04
 36/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, egyet árulj már el nekem: ha állításod szerint, most is jól nézel ki, és nincs semmilyen problémád, akkor miért akarod, hogy forduljon a kocka? :D Valahol sántít a dolog, főleg, mivel ha tényleg így lenne, a kérdésed meg sem született volna..
2015. okt. 8. 18:06
 37/47 A kérdező kommentje:
Mert nem bírom azt a felállást,hogy a nők vannak fölényben.
2015. okt. 8. 18:43
 38/47 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén kérdezem h miért hiszed h a nők fölényben vannak? miben? a környezetemben semmi fölényt nem látok, magam sem vagyok fölényben..nem lehet h kisebbrendűségi érzésed van a nőkkel kapcsolatban és abból ered minden tévképzeted??

Amúgy sajnos ki kell h ábrándítsalak nem fordul a kocka semerre sem, a nők köszönik jól vannak. Persze itt is elmondható h ha valaki szépnek születik és energiát fektet a testébe akkor az meghálálja magát ötven évesen is..ráadásul sajnos az elkorcsosult megcsaltál-megcsallak világban nemcsak a középkorú férfiak egy része hanem a negyvenes-ötvenes feleségek egy része is fiatal szeretőt tart, ráadásul úgy h az anyagiak nem játszanak közre..

2015. okt. 8. 19:01
 39/47 anonim ***** válasza:
100%

De miért lennénk mi fölényben, mihez képest?

Egyébként meg én írtam hogy tolathatnám magam huszonévesekkel, de nem teszem és jó okkal. Nem érzem magam előnyben, 25 éves koromig nem volt pasim, mert akkor meg engem is csak toltak volna. Igazi kapcsolatra mindkét nemnek egyformán nehéz találni valakit és a nők többsége nem akar szexéhes kanokat, hanem kapcsolatot, érted? És azt nagyon nehéz találni.

A gondolkodásod továbbra is beteges. Én sem akarok rosszat másik nemnek és taszít ha valaki így áll hozzánk, nőkhöz, ezért aztán nem jósolok neked sok sikert. Megérezzük általában és elkerüljük az ilyen férfiakat.

2015. okt. 8. 19:05
 40/47 anonim ***** válasza:
100%

Nézd... B#szásra nőnek könnyebb partnert találni, viszont fel lehet írni a férfi nem sikerlistájának az élére, hogy bármilyen szexuális életű nőt porig tud alázni azzal, hogy vagy ribinek, vagy frigidnek minősíti.

Ezt én egálnak hívnám.

A nő kap sok rossz minőségű fütyit fiatal korában, amivel ha él, a férfi nem, és jópár nő megveti; mindig a nő a hülye és/vagy patkány.

Ha összejön egy gazdag faszival, erkölcstelen, hogy nem szerelemből választ, viszont a pénzes fószernak sem a lány hatalmas személyisége tetszett meg, az tuti... (gazdag pasikat sose látni pamutpulcsis, szeplős nőkkel)

Ha egy nőnek van egy egy éjszakás kalandja, az a nő onnantól fogva "nem jó semmire csak b#szásra" . Emberileg 0 az ilyen, nem is nő, csak egy eldobható maszturbációs segédeszköz.

Ha a nő megcsalja a párját, akkor gerinctelen kígyó, viszont ha férfi jár félre, akkor megy a duma, hogy "Ez evolúciós beidegződés!!44!!!! Ez férfi ösztön! És egyébként is, a férfi !érzelmileg monogám!, nem hiszem el, hogy a nők ezt nem fogják fel..!!"

RENGETEG férfival találkoztam, aki így gondolkodik, és majdnem biztos vagyok benne, hogy te is ilyen vagy, de azért feltételezzük a legjobbakat.

De jó helyet választottál zokogásra, mert itt jócskán akadnak hozzád hasonló férfiak, akik garantáltan nyalogatják majd a lelki sebeidet ;)

Továbbá b#sszátok meg mind a hátrányotokat, amire csecsemő módjára próbáljátok kenni a hányadék viselkedéseteket :)

2015. okt. 8. 19:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!