Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire van egy közel 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire van egy közel 30 éves nő tudatában, hogy a vele egykorú férfi valószínűleg egy fiatalabbat választ inkább?

Figyelt kérdés

Van egy (igazából több) nőismerősöm, aki 20 éves korunkban kisemmizett. Aztán ennyi év után, most mégis jó lennék...

Most tekintsünk el a korábban történtektől, mert már csak amiatt sem adnám meg az esélyt. De egyébként nem gondol arra, hogy pl egy 23 éves mellett nem sok esélye van?

Az egy dolog, hogy aki fiatal, az tovább szép marad, de egy 30 körüli nő már sürgeti a gyereket, házasságot, elhamarkodott döntéseket hoz, én pedig még bőven ráérek megvárni, amíg egy kapcsolat megérik rá.

A kérdésem az, hogy vajon tudják-e a húszas évek végén, hogy hátrányban vannak a fiatalabbakkal szemben, vagy ez csak 30 év felett tudatosul? Mert eddig csak 30 felettiektől hallottam ezt.

Csak azért vagyok kíváncsi erre, hogy vajon lejjebb ment-e az egója azóta.

2020. szept. 9. 11:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
85%
Most mit vársz? Mit mondjuk erre? Az ilyen mint te se 20 évesen se 40 évesen nem fog kelleni a nőknek! Meg amúgy is, ha valaki fiatalabbat "választ", hát egészségére! Akinek az életkor az első prioritása, azzal nem ugyan azt az értékrendet képviseljük! Úgy hogy sok szerencsét :)
2020. szept. 9. 12:50
 22/63 anonim ***** válasza:
20as igazad van sok dologban nekem nem volt nőm soha de ne akarj lesúllyedni azok szintjére akik átcsesztek persze már valószínűleg lehúztak azért akarsz bosszút állni de legközelebb ne hagyd magad ha igazán hinnél magadban nem tudnának lehúzni
2020. szept. 9. 12:51
 23/63 anonim ***** válasza:
88%
Ha látnád az én szívem sebeit szerintem sírva fakadnál amúgy úgyhogy szedd összemagad és ne csipogjál
2020. szept. 9. 12:55
 24/63 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is okoztak férfiak lelki károkat fiatalon. Volt, aki konkrétan bántott is. Az önbizalmam 20 éves korom körül egy büdös nagy 0 volt, részben azért, mert leépítették, részben azért, mert h.ülye voltam. Akkor én is verjem le a férfiakon?

Senkit sem bántottam ok nélkül, és ha valakit megalázó stílusban utasítottam el, annak oka volt mindig. Pl. zaklatott 20-adjára is, öngyilkossággal zsarolt, ha nem megyek vele randizni (megtörtént eset tényleg :D), vagy sértegetni próbált azért, amiért nemet mondtam rá. De alapvetően normális stílusban utasítottam el embereket. Megmondtam, hogy ne haragudj, nem tetszel, vagy nem vagy az esetem, később pedig megmondtam, hogy van barátom (ezt sem vették figyelembe sokan).

Ha valaki ok nélkül szemét/bunkó volt veled, akkor verd le rajta, ne random nőkön. Bár, ha rajta vered le, az sem egészséges, inkább fel kellene nőni, és keresni egy normális kapcsolatot, vagy élni a kiegyensúlyozott szingli életet. Amelyik tetszik.

2020. szept. 9. 13:00
 25/63 A kérdező kommentje:

21-es:

"Az ilyen mint te se 20 évesen se 40 évesen nem fog kelleni a nőknek!"

Ez már a kérdésnél bukott, mivel egynek már kellek. De ha egy kicsit tovább gondolod: nyilván azért sem kapja meg az esélyt, mert jobbat is tudok szerezni.

"Akinek az életkor az első prioritása, azzal nem ugyan azt az értékrendet képviseljük!"

Egyáltalán nem az. De ha ez a nő (és még jó pár hozzá hasonló) nem értékeli a személyiséget, én miért tegyem? Ugyanaz az ember vagyok, mint akit semmibe vett, ami azóta változott, az mind csak külsőség. Edzettem, karrierem lett, magabiztosabban beszélek, ennyi... normális esetben ez nem fordítja meg egy nő véleményét. Az én környezetemben viszont többeknek is.

2020. szept. 9. 13:00
 26/63 anonim ***** válasza:
84%

"Edzettem, karrierem lett, magabiztosabban beszélek, ennyi..."

Ez marhára nem csak külsőség. Mint írtam, én is 26 évesen kezdtem el edzeni, valamint benne vagyok a karrierépítésben is, és az önbizalmam is a 0-ról építettem fel. Nekem ezekben sok kitartásom, munkám van. Miért ne tetszhetne egy férfiban is ugyanez?

2020. szept. 9. 13:05
 27/63 anonim ***** válasza:
38%

"De egyébként nem gondol arra, hogy pl egy 23 éves mellett nem sok esélye van?"

Pont 23 vagyok. Semmi esélye nem lenne nálam egy 30+-osnak.

2020. szept. 9. 13:07
 28/63 anonim ***** válasza:
67%

"nyilván azért sem kapja meg az esélyt, mert jobbat is tudok szerezni."

És akkor eddig miért nem szereztél, nyuszika, :D :D

2020. szept. 9. 13:12
 29/63 A kérdező kommentje:
24-es, szó sem volt arról, hogy random nőkön leverném azt, amit mások okoztak. De a konkrét eset talán megérdemli, hogy visszakapja azt, amit adott. Talán megtanulja és 30-as korára rájön, hogy normálisan kell viselkedni, és akkor vele is normálisan fognak.
2020. szept. 9. 13:13
 30/63 anonim ***** válasza:
81%
Nem fog rájönni attól semmire, hogy ha megpróbálod megalázni.
2020. szept. 9. 13:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!