Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melyik a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a legjobb társkereső, ahol még találhatók olyan nők, akiknek a klasszikus értékek számítanak?

Figyelt kérdés

2020. szept. 7. 20:54
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
32%
40: Tinder? Kb. minden ember egyforma rajta. Mindegyik nő nyaral/kocsiban pózol/kutyát nyal, mindenkinek túrázás és világlátás a hobbija, 90% budapesti. Hol a változatosság, a "legtöbb ilyen, legtöbb amolyan" ember?
2021. febr. 5. 16:54
 42/51 anonim ***** válasza:
50%
Hogy lehet ennyire egyszerűen gondolkozni?
2021. febr. 5. 17:10
 43/51 anonim ***** válasza:
88%
Ja, hogy magyar Tinder. Oke, en mashol elek, es nem veretos prolikkal van tele. Szerintem nem a Tinderben van a hiba. Esetleg egy orszagban elterjedt mentalitassal?
2021. febr. 5. 19:07
 44/51 anonim ***** válasza:

Én. De 40 éves vagyok! :)

Muhaha

2021. ápr. 8. 10:30
 45/51 anonim ***** válasza:
70%
hát kérdező elárulom, én ilyen nő voltam. Klasszikus példány, egész házasság előtti életemben normális kapcsolatokat kerestem, sosem volt alkalmim, nehogy ribinek nézzenek, házasság után évekig háztartásbeli voltam, férjem és a gyerekek útját egyengetve. Elvileg azért, mert ő is ilyen világnézetű volt. Aztán a férjem megváltozott, amikor 40 lettem. nehezményezte miért nem vagyok oylan mint a kolléganői, akik ugyebár 10 évvel fiatalabbak, gyerektelenek voltak, munkájukban sikeresek, utazgatók és persze minden pasashoz kedvesek, nem egyszer flörtölők. Már nem érdekelte a hűség, nem érdekelte a válás szégyene, rájött öregszik és egy élete van. Megváltozott. Én meg itt maradtam nyomorultul, szegényen, kihasználva. Egész életemben kiszolgáltam egy férfit, ahogy az anyám, meg a nagyanyám. Falusi vagyok, ezt láttam. És visszagondolva az életemre a legtöbb lemaradásom, visszafejlődésem mind egy férfi miatt volt, pl. mert nem mentem el valahova mert féltékeny volt, vagy lemondtam egy programot, hogy az övé kerüljön előtérbe stb. A lányomnak már egészen más mintát tanítok. Semmire sem mentem az erkölcseimmel, úgyhogy én azt mondom neki, élvezze az életet, ahány férfivel csak akarja, ha házasodni akar, tagadjon le mindent. És házasság alatt is legyen "tartalékba" férfi barát, úgy ahogy a férfiak is teszik a nőkkel. Azt tanítom neki, hogy munkát, utazást, előléptetést férfi miatt soha le nem mondunk, kivéve ha kompenzálja. Azt, hogy jómódú férfivel jöjjön össze, akinek van pénze kifizetni egy mellműtétet szoptatás után, mert a férfiaknak kell a szép nő, de ingyen. inkább lecserélik a feleségüket ha már öreg, mert nem tudják kifizetni a sok szépítő kezelést és műtétet. De ha a férfi gazdag, ilyen probléma nincs.De azt is tanítom neki, hogy dolgozzon, keressen pénzt, mert akié a pénz, azé a hatalom. A férje mellett őrizze meg a függetlenségét, karrierjét, vagyonát külön kezelje, a férfiéból növelje, bármi eshetőségre felkészülve. Csakis gazdag férfinak szüljön, mert egy gazdag férfi mellett megengedheti magának a bejárónőt és bébiszittert, nem kell háztartásbeli lennie hogy elássa a családot egyedül vagy hajnalban kelnie robotolni míg a gyereket beadja bölcsibe 12 órára. ennélfogva taníttatom és pénzt gyűjtök a plasztikai műtétjére, hogy már 20 évesen megcsináltathassa magát szépre. Nem érdekel mit gondoltok, az élet, a tapasztalat ezt igazolja. Ázsiában már tudják ezt, ahol a gimis lányok plasztikai műtétet kapnak ajándékba és a férfiaknak lakást kell virítani ha házasodni akarnak.
2021. ápr. 8. 10:48
 46/51 anonim ***** válasza:
55%
45: Normál esetben senki nem azért "hűséges és régimódi", mert mások várják el. Hanem saját maga teszi azt, amit szeretne. És ő nem alkalmi kapcsolatokat szeretne. Kicsit nekem az jön le, hogy szerettél volna több férfit az életedben, és utólag megbántad, hogy nem így lett. Ez más dolog, mintha eleve nem is vágytál volna rá. (34/F)
2021. ápr. 8. 10:53
 47/51 anonim ***** válasza:
59%
Hagyományos értékek az mit jelent, nők helye a konyhában? Szerencsére ez a múlt. Az emberek élvezni akarják az életet, mert egy van belőle. A túlvilági boldogság messze van.
2021. ápr. 8. 11:30
 48/51 anonim ***** válasza:
100%

Én egy ilyen vagyok.

Egy házias, mai, karrierrel is foglalkozó, odaadó, szexuálisan túlfűtött 40 éves nő. A 40 éves férjem most novemberben Messengerben vallott szerelmet egy 30 éves nőnek mert csak. Mert neki nincs gyereke, mert ő "művész", most ugyan munkája nincs de nem baj... tőlem pedig felesben mindent bevasal. Nemsokára el fogom hagyni. Nem mondtam neki mert nem akarok vitázni, nyilván leülünk és megbeszéljük a dolgokat és korrekt leszek vele, nem úgy, mint ő velem, amikor másnak, akivel már évek óta nem találkozott és a másiknak is családja van, szerelmet vallott. Nekem van tartásom és lehetőségeim, nekem vannak értékeim.

2021. ápr. 8. 12:19
 49/51 anonim ***** válasza:
Utolsó, én már nem ülnek le vele, amikor nincs otthon, elhordanám a cuccaimat, és hagynék neki egy búcsúlevelet. Ha ekkora ...., akkor még nehogy te akarj már neki "magyarázkodni". Aki ilyen gerinctelen módon végzi a "dolgait" , nem úgy fogja látni ahogyan te. Nem is fogja érteni h mit akarsz. Majd jön a műsora a, meg az érzelmileg zsarolás.... Egy percet nem pazarolnék rá. :// Miért ilyen jellemtelenek az emberek? Sokan azt sem értik, hogy ez miért rossz a megcsalt félnek. Bár amilyen kommenteket olvasok itt is,mármint a gyakorin, semmin nem csodálkozom...
2021. ápr. 8. 15:27
 50/51 anonim ***** válasza:
Az ismert tarskeresok nem magyar nokkel.
2021. aug. 5. 02:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!