Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a legjobb társkereső, ahol még találhatók olyan nők, akiknek a klasszikus értékek számítanak?
Mivan feministák nem tetszik ha egy fickó nem kiszolgáltatott semminek? Szánalombagázs.
21-es, nem ezzel van a baj, csak az h "bántott" az tágfogalom. Valakinek már az is "bántás" ha a párja forgalom miatt késik 2 percet, valakinek meg csak 2 orbitális nagy pofonnál kezdődik a "bántás".
Szerintem nem te fogod eldönteni, hogy jogosan hagytam-e el a volt páromat. Nem vert, de szexuálisan bántott (nem érdekelte, ha bizonyos dolgokat nem akarok engedni, és nem érdekelte az sem, ha beteg voltam épp, és semmi kedvem nem volt, ő úgy is élvezte ha fájdalmat okoz), valamint lelkileg is, pl. ok nélkül lehordott mindennek, meg akarta akadályozni, hogy egyetemre járjak, 18 évesen a szüleim ellen akart fordítani, és rávenni, hogy lépjünk le és éljünk bűnözésből, mert szerinte kapja be az állam és a kizsákmányoló kapitalizmus. Ezerszer kértem, hogy változtasson, ne legyen velem agresszív, és ne sértődjön meg azért, hogy tanulok, mégis, amikor szakítottam, akkor azt mondta, egyik pillanatról a másikra gondoltam egyet, és úgy hagytam el. Megvádolt, hogy csaltam, és másvalakiért hagytam el (nem volt senkim), megfenyegetett, hogy megöl, megerőszakol, majd bömbölve zaklatott hónapokig és öngyilkossággal zsarolt.
Szóval, szerintem el tudom dönteni, hogy bántalmazó volt-e, és nem fogom bánni, hogy kidobtam a francba, és minden fenyegetését lesz.artam, amikor meg bömbölt, akkor verbálisan felmostam vele a padlót.
Megmondtam azt is, hogy 8 éve van másvalakim, akit szeretek, és akivel megoldjuk a problémákat, és ő nem bánt.
#19 olyan bicskanyitogató módon vagy frusztrált kis sz*rházi, hogy nem is csoda, hogy egy nő sem akad számodra. Aki így beszél a nőkről, annak kell kiverni a fogát.
Még ha igaz is lenne, hogy jól nézel ki, és sok pènzed van, (kizárt) borzalmasan visszataszító vagy.
Frusztrált szájkarate az megy, közben meg egy nulla vagy. Igazi férfi.
Bennem már csak egy kérdés merül fel. Ide tényleg csak agyhalottak járnak? :((
Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, akkor minek írsz ide? Nem ezeknek az értékeknek a kivesézéséről volt kérdés, hanem csupán egy olyan oldalt kellett volna ajánlani, ahol ezek az értékek megtalálhatók még nőkben. Erre meg... Komolyan nem hiszem el, hogy nem lehet tudni értelmezni egy kérdést. :(((
Kérdező, esetleg keresztény tarskeresokon, akár könyvtárban (de az nem online), jobbat nem tudok. Sajnos manapság ezek az értenek tényleg kihalófélben vannak, és sokszor csak az idő dönti el,hogy megvan-e valóban a másikban.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!