Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melyik a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a legjobb társkereső, ahol még találhatók olyan nők, akiknek a klasszikus értékek számítanak?

Figyelt kérdés

2020. szept. 7. 20:54
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
A teremtés öröme? Az valami bor?
2021. jan. 28. 17:10
 32/51 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem sok ilyen nő akad sem a társkeresőkön, sem a való életben. A vonzó külső az elsődleges, és ha ez megvan, akkor megnézik, mennyire vastag a pénztárcád. Persze amíg csak szavak szintjén kell bizonyítani, addig nagyon sokan fogják azt mondani, hogy nekik nincsenek nagy igényeik, elég egy átlagos pasi, meg a külsőnél sokkal fontosabbak a belső értékek, csak hát amikor ezt tettekkel is bizonyítaniuk kellene, na akkor kezdődnek a bajok. Engem átlagos külsejű, tisztességes hozzáállású férfiemberként rendszerint csak kiszórtak az ismerkedés során, vagy egy idő után érdektelenné váltam a számukra. Úgyhogy én már csak akkor hiszek egy nőnek, ha tettekkel is bizonyít, ilyen nő meg nem nagyon akad.
2021. jan. 28. 21:06
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
Milyen fura...Én pont ilyen férfit keresek.😁
2021. jan. 29. 01:58
 34/51 anonim ***** válasza:
45%
Hmm, kár, hogy lepontozták a válaszomat, ezek szerint megint elég sokan magukra ismertek a nők közül. Minő véletlen...
2021. jan. 29. 07:40
 35/51 anonim ***** válasza:
68%
Klasszikus érték, az mi? Konyhában a feleség? Férfi addig cimborákkal a kocsmában szidja a liberalisokat vagy döngeti a szeretőt?
2021. jan. 29. 08:58
 36/51 anonim ***** válasza:
72%
Mulyen szerencse, hogy ezek a tulajdonságok a férfiakból nem hiányoznak, csak a nőkből. :)
2021. febr. 5. 10:00
 37/51 anonim ***** válasza:
8%
36, tudjál már értelmezni egy kbsztt kérdést. Nőt keres az illető férfi/fiú, nem pedig elmélkedni az erkölcsi normákról. Azt tedd fel egy másik kérdésben. Nem is értem, hogy ezt miért gondoltad leírni.... :/
2021. febr. 5. 14:09
 38/51 anonim ***** válasza:
54%
37 és te ennyi erővel miért gondoltad ezt leírni?
2021. febr. 5. 15:37
 39/51 anonim ***** válasza:
25%
Pár napja itt egy férfi leírta, hogy csak annak a nőnek van autója, aki semmi más értékeset nem tud felmutatni. Ennyit a klasszikus értékekről.
2021. febr. 5. 15:41
 40/51 anonim ***** válasza:
91%

A regisztralokat nem a tarskereso oldal vizsgaztatja. A legnagyobb forgalmu tarskereson van legnagyobb eselye a legtobb ilyen, a legtobb olyan, es legtobb amolyan embert megtalalni. Csak sok melo meg turelem.

Tinder.

2021. febr. 5. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!