Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pszichológus tud azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pszichológus tud azon segíteni hogy találjak barátnőt?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm sem volt még. Azt érzem hogy ha így folytatom sosem lesz. Pszichológus tud ezen segíteni? Az ismerkedés egyáltalán nem megy, fiúkkal sem!

Meg addig el sem jutok hogy ismerkedni tudhassak lánnyal, mert nem is kerülök beszélgető viszonyba olyan lányokkal akikkel lehetne valami.

2020. szept. 5. 23:27
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
BME-s vagyok, nem büfészakos kis hülye. Az orvos sokkal többször tud gyógyítani és ha ő se tud, akkor általában gyógyíthatatlan a dolog, nem simán béna. Na mesélj nekem büfészakozó, mi számít neked büfészaknak? :)
2020. szept. 8. 15:44
 42/51 anonim ***** válasza:
Minden B-vel kezdődő egyetem ;)
2020. szept. 8. 16:01
 43/51 anonim ***** válasza:
Na és akkor te hova jársz? Ha már én vagyok a büfészakos? Akkor szerinted én melyik szakra járok ami neked büfészak? Vagy csak a szád járt? Vagy bekamuzol majd itt nekem valamit, mikor én igazat írtam?
2020. szept. 8. 17:38
 44/51 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik eltűnt a büfészakozó. Csak a szája volt nagy szerintem. Látjátok? Ne büfészakozzunk idegeneket.
2020. szept. 8. 22:44
 45/51 anonim ***** válasza:
Mindenki bufeszakos aki nem informatikus.
2020. szept. 12. 14:14
 46/51 anonim ***** válasza:
BME VIK mérnökinfó. Akkor az mi? :D
2020. szept. 12. 14:17
 47/51 anonim ***** válasza:
Az nem bufe.
2020. szept. 12. 15:14
 48/51 anonim ***** válasza:
De az elottem szolo szerint az :D szoval kinek mi az...
2020. szept. 12. 15:14
 49/51 anonim ***** válasza:
Persze hogy az. Ami nem ad előtagot a neved elé, az az :)
2020. szept. 12. 15:30
 50/51 anonim válasza:

Én ertem mire gondol a 9-es

A pszichiáternek van orvosi diplomája ö az aki írhat fel gyogyszert ö többet tanult mint egy pszichologus

Én pszichiáterhez jártam egy darabig

febr. 29. 22:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!