Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichológus tud azon segíteni hogy találjak barátnőt?
Egy barátnőm sem volt még. Azt érzem hogy ha így folytatom sosem lesz. Pszichológus tud ezen segíteni? Az ismerkedés egyáltalán nem megy, fiúkkal sem!
Meg addig el sem jutok hogy ismerkedni tudhassak lánnyal, mert nem is kerülök beszélgető viszonyba olyan lányokkal akikkel lehetne valami.
"Nem. Egyértelműen nem az ő hibájuk. Mi alapján hibáztatsz te valakit, ha nem gyógyít meg egy olyat akinek olyan problémája van amit magának kéne megoldania? Te is csak egy hülye vagy utolsó aki várja a sült galambot a saját hülyesége miatt. Ideje lenne felnőni."
Én nem járok pszichológushoz. Milyen sült galambot várok? El is tudod mondani, vagy csak okoskodsz? Mit várok? Mi az a sült galamb, amit várok? Én, megvagyok, köszi, egyetemre járok, jól megy, nem kell pszichológus. Viszont sokat hallok róluk, hülyék sokszor. Akkor mondok egy példát. Valaki éppen arról beszélt, hogy meg akarja magát ölni. A pszichológus azt mondta, hogy lejárt az idő, ne csináljon butaságot. Aki anorexiásan elment 4 pszichológushoz, miért nem javult? Mert a pszichológus hülye volt.
Persze a pszichologus a hülye nem az emberek... tovabbra is mondom, a hülyeségre nincs gyógyír. A tiédre sem sajnos #38.
Ui. A büfészak csak a nevében egyetem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!