Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogy találjak pszichológust?

Hogy találjak pszichológust?

Figyelt kérdés
Szeretnék elmenni pszichológushoz, de fogalmam sincs hol kezdjem. hol keressek, honnan tudjam, melyik megbízható? mennyibe kerül átlagosan? aki tud segíteni, mondja el az alapvető tudnivalókat!
2013. máj. 30. 23:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem pénzelnék egyet sem.Azért tanulok pszichológiát,hogy a pozitív dolgokat kiszűrjem belőle,mert a negatív dolgok hülyeségek mind egytől egyig.Nem azt mondom,hogy nincs alapjuk,de az ember pórul is járhat.Keress rá a youtube-n:Pszichiátria-Halálipar

Ebből a dokumentumfilmből megértheted,hogy miért nincs becsülete a pszichológusoknak.

Amúgy szerintem 100%-os diagnózis sosem születhet,mert szinte bármilyen tünet keveredhet egymással.

Szerintem találomra válaszd ki a pszichológusod.A pszichológus mindenképp legyen veled azonos nemű,még csak esélyed se legyen arra,hogy kihasználjon,vagy bámuljon..stb.Nagyon beteg emberek vannak,hidd el nekem.

2013. máj. 30. 23:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én pszichoterapeutához járok, egy dokihoz. Jobban bízom benne mint egy pszichológusban. Nekem sokat segített. Különben az ár 8-10 ezer forint ülésenként.
2013. máj. 31. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!