Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy pszichológus tud azon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pszichológus tud azon segíteni hogy találjak barátnőt?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm sem volt még. Azt érzem hogy ha így folytatom sosem lesz. Pszichológus tud ezen segíteni? Az ismerkedés egyáltalán nem megy, fiúkkal sem!

Meg addig el sem jutok hogy ismerkedni tudhassak lánnyal, mert nem is kerülök beszélgető viszonyba olyan lányokkal akikkel lehetne valami.

2020. szept. 5. 23:27
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
51%
#19: az anorexiás nő nyugodtan mehetett volna TB által fizetett szakemberekhez is, valamelyik lakóhelyéhez közel eső szakrendelésre.
2020. szept. 6. 01:58
 22/51 anonim ***** válasza:
0%
#18 Az egyik ismerősöm pszichológushoz fordult segítségért, hogy fel tudja dolgozni a fia halálát. A pszichológus azt mondta neki, minden rosszban van valami jó, ezért gondolkodjon el rajta, biztos volt valami jó abban is, hogy meghalt a fia!!!! XD Na ennyit a pszichológusokról. :D
2020. szept. 6. 06:52
 23/51 anonim ***** válasza:
100%
Milyen alapon hordasz el egy egész szakmát? És még oda is írod hogy lövésed nincs a sztoriról. Köpjél fel és állj alá.
2020. szept. 6. 07:06
 24/51 anonim ***** válasza:
52%

2-es! önértékelési zavar nincsen, ez csak egy hülye duma. Ha valaki rondának, sikertelennek érzi magát, az amiatt van, mert valószínűleg az is.

Ha például valaki utálja a munkáját, rosszban van a kollégákkal, akkor nem az azt mondod, hogy ez önértékelési zavar, az a válasz, hogy munkahelyet vált, ha az sem jön be, akkor karriert.

ugyanaz, aki mondjuk 160 kilós, annak nem önértékelési zavara van, hanem kövér, le kell fogynia, a legtöbb "önértékelési zavar" valójában teljesen megalapozott.

2020. szept. 6. 08:34
 25/51 anonim ***** válasza:
32%

Ez lemaardt:

Az igazán durva, hogy a kérdező nem azt mondja, hogy ő csúnya, vagy buta, hanem leírja, hogy nem tud ismerkedni, ebből, hogy jött neked a mitikus "önértékelési zavar", vagy ezt így mindenre rá lehat fogni.

2020. szept. 6. 08:35
 26/51 anonim ***** válasza:
60%
Nem. A sikered a nőknél kizárólag a külsődön és az anyagi helyzeteden múlik, és a pszichológus egyiken sem tud javítani.
2020. szept. 6. 10:18
 27/51 anonim ***** válasza:
0%
"Milyen alapon hordasz el egy egész szakmát?" Az alapján, hogy öt emberből aki oda jár kettőnek lesz jobb az élete, mikor öten mennek oda, a jobb életért. Ja szerintetek ez normális? Hogy öt gyógyulni vágyóból kettő lesz jobban? Szerintem ez elég ok rá, hogy szidjam. Mellesleg szerintem lehet, hogy van itt pszichológus és jól tudja, hogy igazam van, sokan nem is érzik magukat jobban a "szakembertől" aki egy dolgot tud biztosan, pénzt kérni. :D nyilván ti is tudjátok, hogy igazam van, sokan nem lesznek jobban. Mellesleg nyilván nem ismerem a teljes sztorit, nem rólam van szó, annyit mindenesetre tudok, hogy a "szakember" nem tudott segíteni, csak a pénzt vette el sokszor. Kamuk.
2020. szept. 6. 10:56
 28/51 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem az, hogy ötből kettő (ez csak kb, nem pontos adat, viszont ez a jellemző) lesz jobban, akkor szerintem az önmagában a szakma szégyene. Hogyha a szakma sokat érne, ötből 4 ember sokkal jobban lenne, nem ötből kettő. Milyen naivak az emberek, azt hiszik, hogy értenek is hozzá. Bármit is írtok, bárhogy is lepontoztok, nem én találtam ki, hogy a pszichológus nem segít, ez emberek tapasztalata. Ha tetszik nektek, ha nem. Miért nem lettek jobban? Szerintem mert a pszichológusaik bénák.
2020. szept. 6. 10:59
 29/51 anonim ***** válasza:
65%
Önértékelési zavar az mondjuk létezik, sok modell nő szerint ő nem elég vékony, ez nektek micsoda, reális önkép?
2020. szept. 6. 11:00
 30/51 anonim ***** válasza:
73%
29-es! Az az ún. testképzavar, teljesen más.
2020. szept. 6. 11:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!