Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichológus tud azon segíteni hogy találjak barátnőt?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm sem volt még. Azt érzem hogy ha így folytatom sosem lesz. Pszichológus tud ezen segíteni? Az ismerkedés egyáltalán nem megy, fiúkkal sem!
Meg addig el sem jutok hogy ismerkedni tudhassak lánnyal, mert nem is kerülök beszélgető viszonyba olyan lányokkal akikkel lehetne valami.
2020. szept. 5. 23:27
1/51 anonim válasza:
Ha jó akkor igen, ha rossz, akkor nem.
2/51 Noren1989 válasza:
Az önértékelési zavarodon szerintem segíthet.
4/51 anonim válasza:
A pszichológus abban tud segíteni, hogy te rendbe tudd hozni saját magadat. Kb. mint ahogyan egy személyi edző tud segíteni abban, hogy a lehető legjobb testet sportold össze magadnak.
5/51 A kérdező kommentje:
Nagyjából rendben vagyok magammal. A bajom inkább az hogy nem tudok hogy megszólítani lányokat, nem tudom hogy kell, mit kell nekik mondani, hogy kell kialakítani velük kapcsolatot, stb. Ismerkedés nem megy egyáltalán.
2020. szept. 6. 00:00
6/51 anonim válasza:
Előző voltam. Tehát nem a barátnő találásában, baráti kapcsolatok létrehozásában segít a szó közvetlen értelmében, hanem pl. segít feloldani a benned meglévő, ezekkel kapcsolatos blokkokat, görcsöket. És arra sincsen garancia, hogy a feloldás folyamata lelkileg teljesen fájdalommentes lesz számodra, kérdező. Ezenkívül, ha eredményt akarsz, semmiképpen nem lehetsz csupán passzív "elszenvedője" a terápiának, hanem aktív, tevékeny együttműködője kell hogy legyél.
7/51 anonim válasza:
#5: lényegében senkivel nem tudsz kötetlenül beszélgetni?
8/51 anonim válasza:
Jobb is lesz ez így mindenkinek
9/51 anonim válasza:
Engem bezzeg lepontoztok, holott csomóan panaszkodtak már arról, hogy a pszichológusok nem segített nekik. Tudom, ezt neki is akarnia kell, csakhogy ők akarták is. Hozzá nem értő kamu szakemberek is vannak.
10/51 anonim válasza:
#9: hogy lehet valaki kamu egy szakirányú (pszichológusi, illetve orvosi) diplomával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!