Hogyan találjak jó pszichológust?
Figyelt kérdés
Bizonyos problémáim tönkreteszik az életem. Elmentem egy pszichológushoz, akit mások ajánlottak. Több alkalommal is elmentem hozzá, de egyáltalán nem értette meg a helyzetemet és a problémámat. Hogy találhatnék olyat, aki valóban jó? Mi alapján tudhatom, hogy kihez érdemes fordulni?2015. febr. 12. 22:19
1/3 anonim válasza:
Hát ez igazán idő, tapasztalat és türelem játék is egyben sajnos. Leginkább abból fogod megtudni, h jó-e számodra az adott pszichológus, ha mondjuk kb. egy-két hónap kezelés után javulást érzékelsz magadon. Persze aki már első alkalommal sem szimpatikus számodra, arra kár pazarolnod bármit is, az fontos, ahogy a bizalom is fontos, bízni tudj benne, de hát azt meg mondjuk ugye egy-két alkalomból nem derítheted ki. Én annak idején kb. a 20.-dik ilyen dokinál találtam a számomra megfelelőt meg. De ez azért ne keserítsen el, nem hiszem, h nálad is így lesz. Esetleg próbálj ismiket, rokonokat mozgósítani, vagy akár házi dokidat, htha ő is tudna vkit ajánlani.
2/3 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nem értette meg a problémádat?
3/3 anonim válasza:
A legfontosabb, hogy ne "mezei" pszichológus legyen, hanem kiképzett terapeuta, aki KIP, ego-state, regresszió, Rossi, Bradshow, Ericksoni módszerekkel kezel. Ilyenek közül válaszd ki azt, aki megfelel a személyiségednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!