Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichológus tud azon segíteni hogy találjak barátnőt?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm sem volt még. Azt érzem hogy ha így folytatom sosem lesz. Pszichológus tud ezen segíteni? Az ismerkedés egyáltalán nem megy, fiúkkal sem!
Meg addig el sem jutok hogy ismerkedni tudhassak lánnyal, mert nem is kerülök beszélgető viszonyba olyan lányokkal akikkel lehetne valami.
2020. szept. 5. 23:27
11/51 anonim válasza:
Úgy lehet kamu, hogy sok gyógyulni vágyó ember megy hozzá, sikertelenül. Illetve inkább pszichológusi, mint orvosi.
12/51 anonim válasza:
Hogyha pedig nem tudja meggyógyítani, csak a pénzt tudja eltenni, akkor minek érdemes őt nevezni?
13/51 anonim válasza:
Ja bocsika, a hülyeségre még nem találtak fel gyógyszert :/ az nem a szakember hibája
14/51 anonim válasza:
Mert a páciensek elvégezték a dolog rájuk eső részét?
15/51 anonim válasza:
Én nem járok pszichológushoz, tehát ne engem szidjál már, ha ennyire kötekedni akarsz. Viszont sokan járnak sikertelenül. Mert a pszichológus nem ért hozzá. Ha értene hozzá, a páciens meggyógyulna. Igen elszokták végezni, csak sajnos naívak, és azt hiszik, hogy a hülye pszichológus majd megoldja a bajaikat.
16/51 anonim válasza:
Az viszont akkor kinek a hibája, ha a páciens elmegy, dolgozik de mégse tud neki segíteni a pszicho? AKkor ez szerintetek kinek a hibája? A páciensé biztosan nem. Marad a pszichológus, kizárásos alapon. :D
17/51 anonim válasza:
#16: akkor rosszul hiszik, mivel egy pszichológusnak eleve nem is az a feladata, hogy a páciense helyett megoldja annak bajait, hanem hogy megmutassa a páciensének illetve rávezesse őt arra, hogyan oldja meg maga a páciens a saját bajait.
18/51 anonim válasza:
Mondjál márvégre valami konkrétumot is a vádaskodáson kívül. Pl. milyen problémát nem tudott megoldani a pszichológus segítségével a páciens?
19/51 anonim válasza:
Ugye én nem ismerem az illetőket, és nem is emlékszem teljesen a sztorikra, volt anorexia, volt komplexus is ha jól emlékszem. Sok sztori gyűlt össze, nem tudom most mindet. Mindenesetre annyit tudok, hogy volt olyan is, hogy az anorexiás nő ment 4 pszichológushoz, egy se tudott neki segíteni. Tehát a pszichológus még csak utat se tudott neki mutatni, de nem csak egy, az összes közül egy sem. Szegény nő elment 4 pszichológushoz, aztán még rosszabb lett neki, vagy jobb tuti nem. Ez mással is előfordult már, csak neki mondjuk nem anorexia, bár az is volt sokaknál biztos. Szóval ha a pszichológus rávezet, azt se tudnak sokszor. Tehát ahelyett, hogy nekem támadtok, inkább elgondolkozhatnátok azon, hogy miért éppen az a pszichológus kér el tízezret a semmiért. Engem támadni könnyű, viszont érdekes, hogy sokan nem lesznek túl jól ha pszichológushoz mennek. Ráfogni a páciensekre pedig könnyű. Biztos, hogy nem a pszichológus alkalmatlan?
20/51 anonim válasza:
Ne támadjunk? Miközben te következmények nélkül támadsz másokat? Csak azt kapod vissza, amit adsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!