Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért űberbrutál felszínes a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért űberbrutál felszínes a nők 90%-a és csakis az arc (szinte ez fétis náluk) érdekli őket? Pl itt is leszólják a pasast, pedig csak 35 éves, de többnek néz ki és máris zavarja őket, holott összetennék a két kezüket ha ilyen sportos lenne a párjuk.

Figyelt kérdés

[link]

De itt is pl mutattam ezt a pasit, jó persze 53 éves, de 100 ból 98 pasi ekkora olyan lesz mint egy bálna, vagy cérna, gebe, és még a 20-on évesekkel is felveszi a versenyt.

https://www.youtube.com/watch?v=3IBXWS9Ztjg

Ennek ellenére ahogy írtam azonnal kijött a hihetetlen és borzalmasan beteges arcfetisizmus: Hagyjuk már az arcot környörgöm...Nekem egy nőben nem az a fontos.

,,#22

Ne viccelj már! lehet, hogy jó kondiban van, de arcra egy perccel sem néz ki fiatalabbnak a koránál. Ráadásul tiszta ősz a haja. Ha fejét nézed, akkor egy bácsi. Köszi, de ezt inkább kihagyom még 20 évig legalább."

2020. aug. 27. 22:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
95%
Milyen sárm? :D
2020. aug. 28. 23:36
 52/69 anonim ***** válasza:
96%
Milyen sarm? 🤣🤣🤣
2020. aug. 29. 11:18
 53/69 anonim ***** válasza:
78%

"beteges arcfetisizmus: Hagyjuk már az arcot környörgöm...Nekem egy nőben nem az a fontos."

Hogy neked mi a fontos egy nőben az a saját, egyéni problemád. Mi a fenéért gondolod, hogy másoknak is úgy kellene működniük, mint neked?

Természetesen, ha megismerek valakit, először az arcát nézem. Mert az látom először. Ha arcra nem tetszik, nem lépek tovább, mert minek? Lehet bármilyen pozitív tulajdonsága, remek teste, tovább nem érdekel.

És ez nem fetisizmus, (jesszus), hanem normális emberi reakció. Mi a fenéért lépjek kapcsolatba valakivel, akire nem szeretek ránézni.

Ha tetszik az arca, továbblépünk, és próbálom megismerni a nem látványos részét. Is.

2020. aug. 29. 13:02
 54/69 anonim ***** válasza:
13%

Cica.

A nem tetszik es a durva pontozas az eltero.

Nekem is volt olyan csajom, aki kevesbe volt az esetem es kepzeld, baromi jol kijottunk egymassal.

Nojj fel

2020. aug. 29. 13:28
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

" Majd 35 felett mikor nem lesz feszes test, akkor meg job a siras, h nem kellek a pasiknak."

Először is, 35 felett és bérmi felett is lehet társat találni.

Másrészt, ha nem lehetne, akkor is minek jöjjek össze olyannal, aki nem vonz?

A legfelszínesebb pedig te vagy, ez egyértelműen kiderült a hozzászólásaidból.

2020. aug. 29. 14:01
 56/69 anonim ***** válasza:
84%

Ha egyszer ki mész a barlangodból az utcára, látod majd, h sokkal több ronda férfi - szép nő páros van, mint fordítva.

Ami fontos nektek, - tisztelet a kivetelnek - feszes test, szép arc, nem túl magas, kislányos vékony alak, mindegy hány éves vagy milyen genetikával születtél.

Ma a világon 3x annyi nő veti magát alá valamilyen plasztikai műtétnek, beavatkozásnak, mint férfi, extrém példa távol keleten minden ötödik nő vett részt valamilyen szépészeti beavatkozásban.

Az van, hogy napi szinten az átlag nők arcába van tolva a hibátlan szépségú modellek, sztárok elérhetetlen képe. Itt is azt sugallják minden nap, hogy a nőnek az egyetlen értéke a szépsége és a fiatalsága.

Szóval én úgy látom, ha nem is durván, de a férfiaknak fontosabb a kinézet egy fokkal, és ált. magasabb az elvárásuk a külsőben, mint amit ők nyújtani tudnak.

2020. aug. 29. 14:44
 57/69 anonim ***** válasza:
8%

"Ami fontos nektek, - tisztelet a kivetelnek - feszes test, szép arc, nem túl magas, kislányos vékony alak, mindegy hány éves vagy milyen genetikával születtél."

A kivétel vagyok, mégis alljadék bunkó módon utasítanak el, vagy használnak ki.

"Az van, hogy napi szinten az átlag nők arcába van tolva a hibátlan szépségú modellek, sztárok elérhetetlen képe. Itt is azt sugallják minden nap, hogy a nőnek az egyetlen értéke a szépsége és a fiatalsága."

A pasikéba nincs? Legyen pénzed, jó autód, jó hajad (focisták), legyél izmos (pl összes film ilyen), legyen egy jó nőd és gázolj át mindenkin, mert egy vesztes vagy stb. A nőknél legalább az egészségre való felhívás megvan, a pasiknál ez max az aranyérkenőcs. Nem is véletlen, hogy sokan nem mennek el orvoshoz, nem figyelnek oda magukra.

2020. aug. 29. 14:52
 58/69 anonim ***** válasza:
96%

"Majd 35 felett mikor nem lesz feszes test, akkor meg job a siras, h nem kellek a pasiknak."

Nyuszika, akkor most nem a vén pasik a felszínesek, akiknek nem jó a saját korosztályuk?

Ez szép öngól volt.

2020. aug. 29. 15:58
 59/69 A kérdező kommentje:
Csak éppen ott a bibi, ha a természet nem áldotta meg vonzó arccal a pasit, akkor csinálhat akármit, öltözködhet akármilyen jól, lehet akármilyen igényes és kigyúrt testű, akkor is át fognak rajta néni és a gilisztatestű, ecsetfejű, és pl focista szépfiúkkal fog sétálni 10/8 huszonéves nő. Neked max átlag Janiként akkor lesz olyan nőd, ha 30 évesen lesz 30 milliós hitelmentes lakásod (vagy legalább 20 at kifizettél), 10+ milliós járgányod. Ezt meg ugye 100/98 harminc éves nem tudja előteremteni, mert 3 ból 2 még albiban él.
2020. aug. 29. 16:12
 60/69 anonim ***** válasza:
21%
Az a férfi is bármikor megműttetheti az arcát, mint ahogy jó néhány hollywoodi férfi sztár (Ryan Gosling, Zac Efron) is megtette. Már idehaza sem drágább egy műtét 450 ezer forintnál, de a legtöbb műtétára átlag 120-180 ezer körül mozog.
2020. aug. 29. 16:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!