Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért űberbrutál felszínes a nők 90%-a és csakis az arc (szinte ez fétis náluk) érdekli őket? Pl itt is leszólják a pasast, pedig csak 35 éves, de többnek néz ki és máris zavarja őket, holott összetennék a két kezüket ha ilyen sportos lenne a párjuk.
De itt is pl mutattam ezt a pasit, jó persze 53 éves, de 100 ból 98 pasi ekkora olyan lesz mint egy bálna, vagy cérna, gebe, és még a 20-on évesekkel is felveszi a versenyt.
https://www.youtube.com/watch?v=3IBXWS9Ztjg
Ennek ellenére ahogy írtam azonnal kijött a hihetetlen és borzalmasan beteges arcfetisizmus: Hagyjuk már az arcot környörgöm...Nekem egy nőben nem az a fontos.
,,#22
Ne viccelj már! lehet, hogy jó kondiban van, de arcra egy perccel sem néz ki fiatalabbnak a koránál. Ráadásul tiszta ősz a haja. Ha fejét nézed, akkor egy bácsi. Köszi, de ezt inkább kihagyom még 20 évig legalább."
Csak úgy megemlítettem, sok lány amúgy inkább a testet nézi és van, akinek leginkább a személyiség számít.
21 L
Ja, hogy értem! Szóval te vagy a jófej, mert szívesen összejönnél egy szép és csinos nővel, akinek amúgy neked "nem jön be a feje", de minden nő felszínes, mert nem jönnek össze számukra taszító férfiakkal.
Gratulálok, a napitroll kérdés nyertese vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!