Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, egy sportos testű pasinak igent mondanátok?
Ha teljesen váratlanul, és amúgy ismeretség nélkül pár mondat után megkérdezné nincs-e kedvetek vele elmenni textilmentes strandra.
Most nem valami kredenc méretűvé gyúrt lenyalt hajú hapsit képzeljetek el, hanem akin látszik hogy rendszeresen edz, van egy jó kiállása, és tagolt a hasfala
Aki mindenképp nemet mondana, az miért? Kort is kérek.
(Már azon gondolkodom odamegyek lányokhoz ismerkedni random helyeken, mert senki nem akar elkísérni...)
Ne röhögtess, hülye lennék csak így elmenni. Ismeretlennel (pláne aki random szólít le, nem is valamilyen közösségemben) sehova nem megyek, pláne nem "textilmentes strandra".
21/L
Ha a fej nem stimmel, lehetsz te akármilyen sportos, a kutyának sem fogsz kelleni.
És ez vica-versa, ha a fejed rendben van, jóképű vagy akkor gyakorlatilag felesleges sportos testet építeni, úgyis lesz szép nőkből választékod.
Ez a sportosság mizéria egy alaptalanul felfújt maszlag.
21:47-es, lehet hogy naív vagyok, de abból indultam mi,hogy
Egyrészt a jó megjelenésű embernek eleve több bizalmat szavaznak,
Másrészt ha tetszik a hölgynek a testalkat akkor talán motiválja, hogy többet láthasson
Most nem párkapcsolati meg csajozós oldallal tessék gondolkodni. Csak strandolás, ruhátlanul. Nem több, nem kevesebb, semmi rejtett szándék.
A korotokat írjátok le légyszi
Hat en swingerbe hivtam el
De cserben hagyott
Ezek utan a naturista strand semmi
Köszönöm, aki a kérdésre válaszolt. Kérem korotokat is irjátok le.
Aztán aki azt vallja h a teste a magánügye (nem mintha bárki is khm... Bele akarna avatkozni!), az burkában jár az utcán? Vagy sima strandra sem megy?
8 vagyok
46N
Amugy 8evig minden myarat delegyhazi maturista kempingben toltottem 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!