Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, egy sportos testű pasinak igent mondanátok?
Ha teljesen váratlanul, és amúgy ismeretség nélkül pár mondat után megkérdezné nincs-e kedvetek vele elmenni textilmentes strandra.
Most nem valami kredenc méretűvé gyúrt lenyalt hajú hapsit képzeljetek el, hanem akin látszik hogy rendszeresen edz, van egy jó kiállása, és tagolt a hasfala
Aki mindenképp nemet mondana, az miért? Kort is kérek.
(Már azon gondolkodom odamegyek lányokhoz ismerkedni random helyeken, mert senki nem akar elkísérni...)
"Napozni szeretnék, és kicsit kiszabadulni az álszent társadalomból."
És ehhez miért van szükség egy olyan nőre, akit vadidegenként megszólítasz azzal, hogy menjen el veled egy nudista strandra?
22:58 a téves asszociációkról nem tehetek. Nem kéne tényként kezelni a feltételezéseidet, főleg nem azokat, amik rosszhiszeműségen alapulnak.
23:00
Mert az ismerőseim nem akarnak jönni, egyedül meg cinkesnek érezném (már ha beengednek valóban)
Van még valami egyéb kérdés/vád/rágalom?
"Amúgy félregépeltem. "MegKérhetlek" akart lenni a szó. Örülök, hogy más támadási felületet nem találtok.
Nyilván lejött, hogy elgépelted. Azért fura, hogy egy poénnak szánt megjegyzésben is támadást látsz, még annak ellenére is, hogy egy xD-t is odatettem a mondat végére.
"Megmérni is megmérnélek, de szólok hogy a 2 karú mérleg csak 65kg-ig van kalibrálva..."
Jó nagy kétkarú mérleged lehet, ha beleférnék 65 kilósan az egyik serpenyőjébe. xD
Ezt most légyszi ne szívd mellre, de így néz ki egy kétkarú mérleg:
Persze, hogy támadást (azért ez túlzás, de zsörtölődést azt) láttam. Előtte már itt beszólogattak, megvolt az alaphang. Klasszikusan a mindenki egy ellen hangulatot éreztem. :S
Sajnos nem unalmamban írtam ki a kérdést. Valóban nyomasztó a dolog, amiről tudom; az én korlátaim tehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!