Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, egy sportos testű pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, egy sportos testű pasinak igent mondanátok?

Figyelt kérdés

Ha teljesen váratlanul, és amúgy ismeretség nélkül pár mondat után megkérdezné nincs-e kedvetek vele elmenni textilmentes strandra.

Most nem valami kredenc méretűvé gyúrt lenyalt hajú hapsit képzeljetek el, hanem akin látszik hogy rendszeresen edz, van egy jó kiállása, és tagolt a hasfala

Aki mindenképp nemet mondana, az miért? Kort is kérek.

(Már azon gondolkodom odamegyek lányokhoz ismerkedni random helyeken, mert senki nem akar elkísérni...)

2020. aug. 22. 21:39
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

"Most nem párkapcsolati meg csajozós oldallal tessék gondolkodni. Csak strandolás, ruhátlanul. Nem több, nem kevesebb, semmi rejtett szándék."

Akkor miért nem mész ki simán egy textilmentes strandra, ahol már eleve van X számú meztelen csaj?

2020. aug. 22. 22:18
 12/34 A kérdező kommentje:

22:18, mert szerintem fiatal pasit (főleg ha látják rajta hogy ad magára) be sem engednek egyedül, mondván h biztos kukkolni akarok.

A korodat leírod,ha megmérlek?

2020. aug. 22. 22:23
 13/34 anonim ***** válasza:
100%

Beengednek

Csak ne kukkolj es me legyel pofatlan, ott nem ismerkedunk hanem siman elvezzu a napot es a vizet

Nem kanos pasikat akarunk hanem kulturalt embereket.

2020. aug. 22. 22:27
 14/34 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezo

Pasit hivtam ... Nem jott el pedig haj de nagy szaja volt!

Ameg irtam beengednek ha kulturalt vagy ! Allo farok tabu! Azert olnek!

2020. aug. 22. 22:30
 15/34 anonim ***** válasza:

Kedves kerdezoar valaszoltam !

2x is 😂

2020. aug. 22. 22:31
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

22:18, mert szerintem fiatal pasit (főleg ha látják rajta hogy ad magára) be sem engednek egyedül, mondván h biztos kukkolni akarok.

Egy naturista szabadstrandra az megy be, aki akar.

Egy fizetős naturista strandra / kempingbe stb. pedig az, aki megveszi a belépőjegyet.

Ezt a "főleg akkor, ha látják, hogy ad magára" megjegyzést meg végképp nem tudom hova tenni.

Amúgy te mit szeretnél csinálni egy textilmentes strandon?

"A korodat leírod,ha megmérlek?"

Ha megmérsz, akkor szívesen leírom a koromat. xD

2020. aug. 22. 22:32
 17/34 A kérdező kommentje:

GDPR, meg egyebek.

Amúgy félregépeltem. "MegKérhetlek" akart lenni a szó. Örülök, hogy más támadási felületet nem találtok.

Megmérni is megmérnélek, de szólok hogy a 2 karú mérleg csak 65kg-ig van kalibrálva...

Szerintem itt egyőtök sem mond igazat. Persze kivétel a frontális gyűlölködők.

2020. aug. 22. 22:36
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondanék nemet, mert taszít a nudizás gondolata, szégyenlős vagyok, és túl korai, tolakodó a kérdés.

Ha egy kávéra akarna meghívni, benne lennék.

2020. aug. 22. 22:37
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Nagy tevedesben vagy !!!

A naturista strandon kutyat sem erdekli h igenyes vagy e. Kb rad sem neznek mert egy vagy a sok kozott. 😂

Jelenleg is lejarok a delegyhazi tora, de nem ismerkedni szexelni csak mapozni es strandolni immar tobb mint 20 eve 🙂

De ettol meg nem valaszolok privatra... Nem ismerkedem. A valaszom meg leirtam ...

2020. aug. 22. 22:41
 20/34 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy szexuális indíttatásból megy)menne oda bárki is? :O

Napozni szeretnék, és kicsit kiszabadulni az álszent társadalomból. Lehet, hogy mégsem ez a megfelelő hely :S

2020. aug. 22. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!