Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy olyan pasinak, aki nem túl helyes, de egyébként igényes, határozott, sportos, mennyi esélye van csinos barátnőt találni?
Figyelt kérdés
2013. júl. 1. 20:46
2/9 anonim válasza:
50.53235232%. Plusz-mínusz 1 tízezred.
3/9 Pain for Pleasure válasza:
Van esélye, nem is kevés.
5/9 anonim válasza:
szeretem az itteni pasikat, ők felháborodnak ha egy lány helyes barátot akar, de naná, hogy nekik is a csinos barátnő kell.
6/9 A kérdező kommentje:
Ki volt felháborodva? Feltettem egy kérdést. Mellesleg szerintem amelyik csaj ad magára, az csinos (nekik még az arcra is ott a smink). Én is megteszek minden tőlem telhetőt. Kiknél próbálkozzak szerinted, direkt azoknál akik nem jönnek be?
2013. júl. 1. 22:01
7/9 anonim válasza:
Ha sok pénzed van,akkor igen!Ha csóró vagy,akkor nagyon kevés!
9/9 anonim válasza:
annyira kbaszott láma kérdések vannak itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!