Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért űberbrutál felszínes a nők 90%-a és csakis az arc (szinte ez fétis náluk) érdekli őket? Pl itt is leszólják a pasast, pedig csak 35 éves, de többnek néz ki és máris zavarja őket, holott összetennék a két kezüket ha ilyen sportos lenne a párjuk.
De itt is pl mutattam ezt a pasit, jó persze 53 éves, de 100 ból 98 pasi ekkora olyan lesz mint egy bálna, vagy cérna, gebe, és még a 20-on évesekkel is felveszi a versenyt.
https://www.youtube.com/watch?v=3IBXWS9Ztjg
Ennek ellenére ahogy írtam azonnal kijött a hihetetlen és borzalmasan beteges arcfetisizmus: Hagyjuk már az arcot környörgöm...Nekem egy nőben nem az a fontos.
,,#22
Ne viccelj már! lehet, hogy jó kondiban van, de arcra egy perccel sem néz ki fiatalabbnak a koránál. Ráadásul tiszta ősz a haja. Ha fejét nézed, akkor egy bácsi. Köszi, de ezt inkább kihagyom még 20 évig legalább."
Hát ja, ha nem lenne ki gyúrva, úgy néznek ki mint a télapó.
De a nyájnak ez kell, a CK alsógatya, pózolás, alfaférfi, kézjelek, annyira erőltetett. Na és milyen szerető, mennyire érdekes személyiség? Megbízható vagy link? Tudom ezek itt huszadrangú kérdések, pedig épp oly fontosak lennének normális embereknek, mint a külsőségek.
Vele szerinted hány pasi jönne össze?
Egyébként az általad linkelt férfi nekem bejön, de én se vagyok már egy hamvas kiscsibe.
Az általam linkelt nőt is biztos körbeugrálják a 45 feletti férfiak.
De egyikük sem lesz vonzó egy átlagos huszonéves szemében, és egészséges mentalitással ők se ott keresgélnek. Amúgy meg szinte biztos, hogy mindkettő évtizedek óta házas. Ez csak ilyen kis privát megfigyelés a saját korosztályomról, hogy 40 felett, mindkét nemből, azok tartják magukat a legjobban, ázok figyelnek oda leginkább a külsőre, akik 10+ éve házasok, és jó a kapcsolatuk. Akik évek óta egy rossz házasságban vergődnek, vagy szinglik, azok évekkel idősebbnek látszanak náluk. De ez tényleg csak ilyen kis mellékszál.
Az arcfétis meg eleve baromság. Evolúció. A szimmetrikus, szép arc utal a jó genetikára. Csak gondolj bele, hogy hány öröklött betegségnek vannak testi jellemzői. Teljesen természetes, hogy a szép archoz ÉS az egészséges testhez vonzódunk. A gyerek se mindegy, hogy kire hasonlít.
Kérdező én egy jóképűbb, helyes srác vagyok, aki a koránál 3-5 évvel fiatalabbnak néz ki. Még sincsenek sikereim a nőknél. Szerintem rosszul látod ezt az egészet és nagyon ráfüggtél egyetlen tényezőre és beképzelted, hogy csak azon múlik minden.
Bár jóképű vagyok és 26 évesen kb 22-nek szoktak nézni, viszont nem vagyok nagydumájú, tökös, vicceskedős, önbizalommal teli. Ezzel meg is pecsételtem a sorsom a csajozásban. Szoktam tetszeni lányoknak, de nagyon sokszor hamar lelombozódnak, amikor meglátják, hogy nem az a menő, társaság közepe, nagydumás, magabiztos ember vagyok.
Szóval a legtöbb nőnek nincs arcfétise, különben már régen lenne olyan, velem kb egy szinten helyes barátnőm, amilyet szeretnék.
26/F
Szerintem sokkal felszínesebb tőled, kérdező az, hogy neked egy sportos test elég, hogy tetsszen egy nő, de a feje nem jön be. Ez konkrétan igénytelensèg, nem reklàmoznám, ráadásul szép nőt linkeltél be. Minden nap az arcàt látod. Ès még mi, nők vagyunk felszínesek, mert nekünk számít, hogy kinek nézünk a szemèbe nap mint nap?
Dupla öngól.
Ez a tartalmatlanság netovábbja, és mennyi ilyen “férfi” van...
#25-ös, igen, 35 éves, direkt "öregíti" magát. Influencer, ebből él, és elég sokaknak be is jön, nem kis rajongó tábora van :)
Amúgy kidolgozott testet bárki tud csinálni magának, ha odafigyel, és van rá elég ideje. Még pénz se feltétlenül akadály, ha egy közepes egzisztenciával rendelkezik, nem pedig mélyszegénységben él. Saját testsúlyos gyakorlatokkal is el lehet érni, nem kell kondibérlet, vagy hasonló, egyedül a minőségi kaja drágább, mint a zsömle párizsi kombó.
Kérdésre válaszolva: nem mindegy, hogy random embereknek mi jön be? Vagyunk elegen, hogy legyen változatosság a preferenciákban. Totál felesleges, és önmérgező azon rugózni, hogy miért nem jön be másnak az, ami nekem. Akivel nem feleltek meg egymásnak, ne foglalkozz, ne gyűlölködj, fogadd el, és kezdj olyannal, akivel szimpatikusak vagytok egymásnak. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!