Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a legyél sportos miért jelenti azt, hogy legyél kigyúrva?
Lefutok simán 15 km-t, bringázom 100-at, járok túrázni, de nem mondanák rám lányok h sportos testalkatom van. Bezzeg Józsitól szétkreatinozva el vannak ájulva.
A lányokat itt is a kinézetet díjazzák elsősorban, nem az életmódot, csak jobban hangzik a sportos, mint h legyél kigyúrva.
Attól,hogy valaki kondizik nem feltétlenül lesz valóban erős. Nekem az számít,hogy egészséges legyen és esztétikailag jól nézzen ki,ehhez nem kell nagy izomtomeg,sőt. Én az atléta alkatot sokkal jobban preferalom.
Aki meg nem no,annak miért is lenne releváns a válasza abban a temaban,hogy mi tetszik nekik?
21N
Személy szerint nekem olyan férfiak a legvonzóbbak, akiknek van izomtömegük, akiknél ruhában is látszik, hogy izmosak.
A legnagyobb baj inkább azzal van, hogy a vékony, az átlagos
és a testes férfiak is sportosnak kategorizálják be magukat.
"szétkreatinozva"
Látszik, hogy azt se tudod mire jó a kreatin és, hogy mennyire minimálisan növeli az izomtömeget.
Bárcsak így lenne, ohhh bárcsak. ~ Egy izmos férfi.
A nőknek általánosságban nem jön be az izmos férfi test. Sokan azt mondják hogy igen, de nekik teljesen más a definíciójuk az izmos férfi testről.
Mondok egy példát:
Egyik barátom (nő) áthívta vendégségbe azt a fiút aki tetszik neki és még pár barátját.
Amikor mesélte a történetet elmondta hogy nagyon izmos a fiú aki tetszik neki és vacsora közbe egész végig a mellizmait nézte és alig bírta ki, hogy ne tépje le róla a pólót és erőszakolja meg ott az asztalon.
Eddig a történet úgy nézki mintha ellent mondana a mondanivalómnak.
De ... mint kiderült a fiú, akiről beszél 20 éves, kb 185cm és nagyából 65 kg. Nagyon sok képet láttam róla. Egyátalán nem izmos és ez nem negatív megítélés. Ténylegesen nem hinnél el róla hogy konditerembe jár, vagy bármilyen kardió jellgű edzésnél többet csinálna.
Ezzel szermben ugyan ennek a lánynak mutattam egy naturál hobbi kondist aki egyátalán nem nagy szám. Ha látnád a konditerembe észre sem vennéd hogy komolyabban edz.
Az utcán meg főleg nem.
Ő kb 180cm 70-75kg és nem szálkás, csak vannak kockái.
Rá pedig azt mondta ugyan ez a lány, hogy "Ő már túl izmos, túl nagy nekem. Undorító."
---------------------------
Nyílván vannak kivételek, de eddig minden lány akivel beszéltem azt mondta hogy nem tetszik neki a ténylegesen izmos szálkás kb max 80kgos maximálisan bárki számára elérhető izmos kinézet.
Aki meg igent mondott is teljesen másra gondolt.
Meg a legtöbb nőnek akiről erről beszéltek kell a férfiakon egy pici puhaság.
Pl.: Még 1 éve Tindereztem és akkor 1 hónapon belül 3 nőtől teljesen függetlenűl egymástól megkaptam azt a dícsértet, hogy nagyon jó pasi vagyok és tökéletes a kinézettel.
Pedig akkor 95kg voltam. 14 éves korom óta folyamatosan edzek így nyílván átlagnál izmosabb, de legalább 25-30%os testzsírral a kockáim sehol sem voltak.
Bármilyen online forumon azt mondtanák rólam más férfiak hogy "Látszik hogy edz, de picit sem izmos. Ez semmi."
A barátnőm is azt mondja hogy ki vagyok gyúrva, izmos vagyok stb... pedig én önmagamra ezt soha sem mondanám és szerintem nagyon kevés férfi mondaná ha egyátalán lenne akárki is.
Szóval a nőknek teljesen más a definíciójuk az izmosságról. A legtöbbjük akik azt mondja hogy szereti az izmos férfiakat ténylegesen nem az izmos férfiakat szereti hanem azokat akiken látszódik hogy már pár éve konditerembe jár, de nem diétázik vagy veszi túl komolyan a dologot.
Sőt amúgy a legtöbb nőnek nem feltátlenűl jön be ez a kategória sem.
Ez a "Nem vagyok elég izmos" egy nagyon csúnya kifogás. Légy őszinte magaddal. Nem ez tart vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!