Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknél a legyél sportos miért jelenti azt, hogy legyél kigyúrva?
Lefutok simán 15 km-t, bringázom 100-at, járok túrázni, de nem mondanák rám lányok h sportos testalkatom van. Bezzeg Józsitól szétkreatinozva el vannak ájulva.
A lányokat itt is a kinézetet díjazzák elsősorban, nem az életmódot, csak jobban hangzik a sportos, mint h legyél kigyúrva.
Nálam NEM. Nekem alapból nem is tetszik, ha valaki ki van gyúrva (és itt nem csak a testépítő mértékre gondolok, hanem az átlag kipattintott fajtára), az meg pláne taszít, ha valaki túl sok időt tölt el a kondiban, és az az “életcélja”, hogy izmos legyen.
Viszont az nálam kb. alapelvárás, hogy valamit sportoljon hobbiszinten, különben nagyon különböznénk. Én is kiskorom óta sportolok rendszeresen (hobbi szinten), csomó ágazatot kipróbáltam már, és bár nem vagyok az a ránézésre hú de nagy sportember, mégis szerves része ez az életemnek, és az egészség fenntartásához is elengedhetetlen. Iszonyú mozgékony is vagyok, úgyhogy ha a másiknak nem lenne ekkora mozgásigénye, valószínű nem is jönnénk ki egymással jól.
Ráadásul ha valaki pl. csapatsportot űz, vagy olyasmit, ami szellemileg is megdolgoztat, az máris elárul valamit az általános és a társas intelligenciájáról. Arról nem is beszélve, hogy örülök, ha valaki velem együtt is lejön pl. teniszezni egyet, futni vagy akármi, jó program közösen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!