Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért űberbrutál felszínes a nők 90%-a és csakis az arc (szinte ez fétis náluk) érdekli őket? Pl itt is leszólják a pasast, pedig csak 35 éves, de többnek néz ki és máris zavarja őket, holott összetennék a két kezüket ha ilyen sportos lenne a párjuk.
Figyelt kérdés
De itt is pl mutattam ezt a pasit, jó persze 53 éves, de 100 ból 98 pasi ekkora olyan lesz mint egy bálna, vagy cérna, gebe, és még a 20-on évesekkel is felveszi a versenyt.
https://www.youtube.com/watch?v=3IBXWS9Ztjg
Ennek ellenére ahogy írtam azonnal kijött a hihetetlen és borzalmasan beteges arcfetisizmus: Hagyjuk már az arcot környörgöm...Nekem egy nőben nem az a fontos.
,,#22
Ne viccelj már! lehet, hogy jó kondiban van, de arcra egy perccel sem néz ki fiatalabbnak a koránál. Ráadásul tiszta ősz a haja. Ha fejét nézed, akkor egy bácsi. Köszi, de ezt inkább kihagyom még 20 évig legalább."
2020. aug. 27. 22:47
31/69 anonim válasza:
Én írtam a #22 kommentet, és nem azért mert arc fetisem van, hanem azért, mert 23 évesen nem fogok összejönni egy apám korabeli bácsival, akkor sem, ha kockahasa van. 35 evéssel sem.
32/69 anonim válasza:
Attól h jól néz ki, arcra meg testre is, attól még egy 30 eveshez igenis öreg. Tényleg dicsérete méltó h ilyen jól tartja magát és némelyik 20on éves nem néz így ki, de ettől még mondjuk egy 30 éves nem fog vele össze jönni, mert más generáció, mások az erdeklosi körök, más a felfogás, az elettapasztalat. Egyszerűen túl sok pont van, amiben nem egyeznek.
33/69 anonim válasza:
Inkább te vagy végtelenül felszínes. Szerinted elég indok összejönni egy 30 évvel idősebb pasassal, csak mert gyúr? WTF???
34/69 anonim válasza:
Kérdező, miért kell így válaszolni a 31nek? Ez olyan alpári. 23 éves, nyilván a 35 éves is idős hozzá, akkor miért lenne el átható h egy 60 evéssel jöjjön össze. Egy 40 évesnek, az egy sarmos úr, de neki igenis bácsi.
35/69 anonim válasza:
Ez hülyeség. Messze a magasság a legfontosabb. Arcra eltérnek valamennyire, hogy melyik nőnek ki a jóképű, de ha nem vagy magas, akkor buktad a nők 99,99%-át.
36/69 anonim válasza:
Ez megint csak ostobaság. Ilyen alapon egy 160 centis pasinak sem lenne kapcsolata. Pedig láthatjuk h ez nincs így. Baráti körben is van olyan pasi, aki épp h eleri a 160at,megis csodás barátnője van. Másik barátnőm férje meg ilyen magas sincs. Másiknak a férje szintén 170 centi. Nem is értem ezt a magasság fetist.
37/69 anonim válasza:
Ez a fehér hajú kigyúrt pasi sem magas, látszik, hogy kb. 170 cm körüli lehet. Unokatesómnak mindig voltak barátnői, másodszor nősült pedig csak 168 cm, viszont jó az arcszerkezete, helyes pasi. Az arc sokkal fontosabb, mint az alak, azt nézed egész nap, nem a fenekét. :)) Ha nem értelmes az is látszik rajta. Az értelmet a szervezet kapacitását, a személyiséget, habitust, az arc mind tükrözi, de van pár pasi akik csak a (kisportolt) testet nézi, minden milyen feje vana nőnek, mert úgy is csak arra kell, nem lát benne mást csak a szexualitást. Hát az ő dolga.
38/69 anonim válasza:
"Egy 40 évesnek, az egy sarmos úr, de neki igenis bácsi."
Egy 40 évesnek nem. Az apja lehetne a 60 éves pasi. A 40 évesnek is bácsi.
39/69 anonim válasza:
Tudtam, hogy le leszek pontozva :D Ezért szeretem ezt az oldalt.
40/69 anonim válasza:
Koszi, de 40 evesen nem jonnek ossze egy hatvan evessel ha egyedul allo lennek. Inkabb egy harmincassal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!