Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találok ambiciózus, kommunikatív férfit sehol?
"Szándékosan nem írtam külsőségekről, nyilvánvalóan egy külsőleg nem vonzó emberrel nem kerülök olyan viszonyba, hogy a fenti tulajdonságairól meggyőződhessek."
Ehhez természetesen jogod van és nincs is vele semmi baj. Csak arra szerettem volna rávilágítani, hogy azokat a "követelményeket", amiket a kérdésedben megfogalmaztál, nagyon sok férfi lazán megugorja, tehát valami más oka lehet, ha nem találsz megfelelőt.
Belőlem az évek kiölték az ambíciót. Régebben még volt tudás szomjam, szerettem volna dolgokat megvalósítani, de nem igazán volt semmilyen sikerélményem és belefásultam a munkába és az életbe.
Ráadásul már érzem is magamon hogy nem tudok újat tanulni, elkezdtem butulni.
A kommunikáció meg sosem ment igazából. Sokmindenről nincs semmi gondolatom, amiről meg lenne, azt sokszor nem tudom szavakba rakni.
Ezek persze rám igazak, nem minden férfira akikről a kérdés szól.
31F
De igen, ennek nagyon sokan megfelelnek. Csak ebben a korosztályban már kevésbé aktívak a társkeresésben. Ugye a 27-35-öt jelölted meg? Itt durván 3 csoport van:
1.: a leírásodnak megfelelnek, sőt jó a marketingjük, könnyen ismerkednek és mellette még vonzóak is a nők többségének: az ilyen pasik már kiestek a társkeresésből, rég megtalálták a párjukat, akivel már talán családot is alapítottak.
2.: a leírásodnak megfelelnek, viszont nem jó a marketingjük, talán esetlenek az ismerkedésben, vagy csak nem azok a kimondott férfi isten típusok. Ilyenből rengeteg van.
3.: a leírásodnak nem felelnek meg, viszont jó a marketingjük, könnyen ismerkednek, férfiként vonzóak. A leírásod szerint te rendszerint ilyenekbe futsz bele.
Neked a 2. csoport tagjai lennének a megoldás (mivel az 1. már kilőve, a 3. meg nem jön be), náluk viszont a korábbi passzív társkeresés helyett aktívra kell váltanod. 25-30 felett ez már így működik.
Azokkal egy baj van, nem néznek ki elég jól, szóval kvázi láthatatlanok.
"Másik, amit nagyon hiányolok a férfiakból, az intellektus, lehessen velük beszélgetni hosszasan, legyen szó bármilyen témáról és igényük is legyen a napi szintű tartalmas beszélgetésre, mely nem korlátozódik az adott napon történt eseményekre."
Szia, itt vagyok. Soha nem tudtam normálisan beszélni 1 nővel sem, mert 2 szónál többet nem tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!