Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti ismerkednétek egy nővel aki az ország másik felén lakik?
Színtiszta dolgozó magyarok vagyunk Borsodból. Gyönyörű megye,tele műemlékekkel,változatos tájakkal...na meg 2 lábú patkányokkal. Unokatesóméknak(férjnél van) van egy kislányuk. Férje szülei az ő szülei is egy faluban élnek. Rokonság 90%is borsodi.
Ha ők is én is házat keresünk,menjünk Dunántúlra,béreljünk pár hónapig egy házat valahol,helyezkedjünk el aztán ők is néznek én is nézünk sajátot. De nem mertünk elmenni. Embernek ha itt vannak a gyökerei....
10 éve még azt mondtam volna, simán, mert van elég lóvé akkor megoldjuk akár a 2-3 napos találkozásokat is, de manapság azt mondom nem, kizárt.
- Biztos h a nő hűtlen lesz, én meg 1 balek, aki pár naponta fizetgeti a szarait
- Nem éri meg ráfeccölni az időt sem
- Utazzon ő ha már akar tőlem valamit.
Én mennék hozzá ha úgy alakulna. De mindig nem nem tudok en menni és én fizetem az útiköltséget ,akkor szálljon be a felébe.
Ja és nem kértem egy szóval se hogy fizesse a szarjaim .
Nem csalnám meg ha ő se és normális lenne
"Nem csalnám meg ha ő se és normális lenne"
És ha mondjuk egyszer késik 10 percet, akkor "már meg is csalt". Ismerem a mondvacsinált indokokat, magyarul jött helyette egy közelebbi, egy jobb, blablabla...
Ezeket most mondod most/pill, mert most ő kell valamiért, holnap már mást mondasz, azt megorrolsz arra aki erre emlékeztetni fog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!