Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos kinézetű fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos kinézetű fiatal nőknek is ilyen nehéz lenne a társkeresés?

Figyelt kérdés

Azt sokszor láthattuk az itteni kérdésekből, hogy a férfiaknak igen. De azt vettem észre, hogy a korombeli (20-24 éves korosztály) átlagos kinézetű nőknél is akadhatnak gondok.

Ezt úgy kell érteni, hogy már többször találkoztam ugyanazzal az arccal hetek elteltével miután letöröltem/szüneteltettem az adott appot.

Ez miért van, ha mint tudjuk, egy kép nélküli női profil is több lájkot kap, mint egy átlagos férfi profilja?

2020. aug. 21. 19:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
4%

#20: Jajj, ne... Te vagy az, aki mindenben előadja, hogy mennyire különleges és mennyire kivétel, mert annyira tucat vagy, hogy ezzel akarod kompenzálni magad.

Hát persze, hogy demiszexuális vagy. Pont úgy, ahogy az összes csaj ismerősöm, aki szereti ezt mantrázni, aztán néha behúzzák őket egyéjszakásra.

És persze, hogy elég neked 20 négyzetméter. Aztán, gondolom mégsem akkorában laksz...

Nem lehetne, hogy akinek egy kérdéssel kapcsolatban minimális önkritikája sincs, az egyszerűen nem szól hozzá a kérdéshez? Ezek a kérdések nem arról szólnak ám, hogy fényezd magad.

2020. aug. 21. 22:11
 22/26 anonim ***** válasza:

"Én meg nem akarok egy olyan nővel lenni, akinek Chris Hemsworth meg David Beckham az álma, de beéri velem. Ugye?"

Pontosan. Ezt írtam le a következő mondatomban: "És elvárnám, hogy olyan férfi akarjon párjának, aki nem nézi el, hogy cseppet sem vonzódom hozzá, legalább van pina."

Ez azt jelenti, hogy nem akarom, hogy ne érdekelje, hogy én közben másra gondolok, mert legalább ő az, aki használ.

2020. aug. 21. 22:11
 23/26 anonim ***** válasza:
94%

Hát engem még senki nem "húzott be egyéjszakásra". Azt nemi erőszaknak hívják.

Épp ez az: nekem van személyiségem, ismerem a korlátaimat. Nem akarnék házban élni, mert szenvedés. Csak azért, mert valami nagyobb és drágább, nem fogok automatikusan ráizgulni. Lehet, hogy a te csajaidra ez igaz, ezt nem rajtam kell leverni.

2020. aug. 21. 22:15
 24/26 anonim ***** válasza:
0%
#23: Oké. Köszönjük az önfényezésed, a királynőszindrómád és azt, hogy láthatóan még a nemi erőszak jelentésével sem vagy tisztában. Nem kell újra és újra leírnod ezeket: Felfogtuk, hogy az univerzum csodája vagy.
2020. aug. 21. 22:28
 25/26 anonim ***** válasza:
95%

Egyáltalán nem vagyok az. Azért, mert nem vagyok olyan, mint a nők, akikről írsz, nem leszek csoda.

Amúgy ha nem akarok hodályban élni, királynő vagyok. Aki kastélyban akar élni, az mi lesz, koldus? Királynő a négyzeten?

De tisztában vagyok a nemi erőszakkal, és mivel nem dugok ismeretlennel, ez csak úgy történhet meg, ha megerőszakol. Tök egyszerű.

2020. aug. 21. 22:34
 26/26 A kérdező kommentje:

Naa, ezeket jó volt olvasni, köszi mindenkinek.

Az igények szerepe be sem ugrott, pedig magam is tapasztalom... hamarabb van bedobva a bioba, hogy mit vár el, minthogy magáról írna. De legalább csoda, hogy nem üres a bemutatkozó! :D

Egy ideje keresem azt a lányt, aki ezt megteszi, és nem csak kidobja magát a húspiacra, "mert úgyis lesz match, minek töltsem ki?".

Bár a sors furcsa fintora, hogy most pont olyan, a kérdésben említett lánnyal ismerkedem, akivel bár korábban is matcheltünk, de akkor pont nem jött ki a lépés (2-3 beszélgetésnél többet nem szoktam elkezdeni). Na majd meglátjuk. :D

2020. aug. 21. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!