Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az átlagos kinézetű fiatal nőknek is ilyen nehéz lenne a társkeresés?
Azt sokszor láthattuk az itteni kérdésekből, hogy a férfiaknak igen. De azt vettem észre, hogy a korombeli (20-24 éves korosztály) átlagos kinézetű nőknél is akadhatnak gondok.
Ezt úgy kell érteni, hogy már többször találkoztam ugyanazzal az arccal hetek elteltével miután letöröltem/szüneteltettem az adott appot.
Ez miért van, ha mint tudjuk, egy kép nélküli női profil is több lájkot kap, mint egy átlagos férfi profilja?
Aha akadnak, például azért mert túl magasra teszik sokszor a lécet, nem azért mert a férfiak nem környékezik meg őket!
Itt arról van szó, hogy a kevésbé előnyös külsejű férfiakat sokszor kikosarazzák, de a kevésbé előnyös nőkhöz oda is mennek férfiak, csak épp a leányzónak nem tetszik a férfi, mert nem az ideálja. Ezért "nehéz" nekik, mert nem a számára megfelelő férfi megy oda. Ezt sokszor láttam már, és bár nem vagyok csúnya gyerek, egy Carmen Electra-ra azért nem mennék rá én sem.
Amíg fent voltam ilyeneken nőként, nem vágytam klasszisokkal jobb pasira (mondjuk nem is volt), de nagyrészt még elfogadható külsejű sem.
Hiába írnak ránk rengetegen, ha mind vállalhatatlan.
6
A fiatalok jelentős része hüle vagy buta, esetleg mind a kettő sajnos, ez a legnagyobb baj s lehet akármilyen szép, de tartós dologra tuti nem kell.
Erre mondják ugye, hogy dugni már tudsz, de még nem vagy felnőtt;)
Ez a csúfulás is vicc...van, ki éppen onnantól lesz érdekes küllemben s belbecsben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!