Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az átlagos kinézetű fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az átlagos kinézetű fiatal nőknek is ilyen nehéz lenne a társkeresés?

Figyelt kérdés

Azt sokszor láthattuk az itteni kérdésekből, hogy a férfiaknak igen. De azt vettem észre, hogy a korombeli (20-24 éves korosztály) átlagos kinézetű nőknél is akadhatnak gondok.

Ezt úgy kell érteni, hogy már többször találkoztam ugyanazzal az arccal hetek elteltével miután letöröltem/szüneteltettem az adott appot.

Ez miért van, ha mint tudjuk, egy kép nélküli női profil is több lájkot kap, mint egy átlagos férfi profilja?

2020. aug. 21. 19:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
85%

"Ezt sokszor láttam már, és bár nem vagyok csúnya gyerek, egy Carmen Electra-ra azért nem mennék rá én sem."

De én nőként nem akarok olyan pasival lenni, akinek Carmen Electra az álma, de beéri velem. És elvárnám, hogy olyan férfi akarjon párjának, aki nem nézi el, hogy cseppet sem vonzódom hozzá, legalább van pina.

És de, a pasik átlagosan ezerszer igénytelenebbek.

2020. aug. 21. 21:46
 12/26 anonim ***** válasza:
15%

Az átlagos kinézetű huszonéves csajoknak pofonegyszerű a társkeresés. Kivéve, ha saját maguknak megakarják keseríteni. Akkor nem. Akkor senkinek sem könnyű semmi, ha saját magát akarja keresztbe szívatni.

Erre jó példa ez az oldal. Elvileg minden nő átlagos és átlagos pasit akar, de valamiért nem talál. Hát, a pofám leszakad, de ez olyan, mintha valaki elmenne egy állatkertbe, eltakarná a szemét és panaszkodna, hogy nincs egy állat sem ott.

A világ tele van átlagos pasikkal és nőkkel. Aki azt mondja, hogy átlagosat akar és nincs a közelében, az egyszerűen hazudik. És itt is ez szokott történni...

Feljönnek, elpanaszkodják magukat, elmondják, hogy nekik bizony nincsenek nagy igényeik, de egy pasi sem normális, senkinek sem kellenek. Aztán, az ő szintjüknek tökéletes pasikat kikosarazzák.

És erre még rájön a sok sértődött és önkritika nélküli női felhasználó, akik egyből mindenért a férfiakat támadják és lepontozzák. Így erről a témáról szinte lehetetlen itt normálisan beszélni. Furcsa, de élőben konkrétan ismerős csajok szájából hallom, hogy ja, ők bizony tényleg magasra tették a mércét. Itt még nem láttam olyat, akiben ennyi önkritika lett volna.

2020. aug. 21. 21:47
 13/26 anonim ***** válasza:
96%

"Aztán, az ő szintjüknek tökéletes pasikat kikosarazzák."

Az isten áldjon meg, a társkeresés nem arról szól, hogy "egy szinten vagyunk, he, na basszunk".

2020. aug. 21. 21:51
 14/26 anonim ***** válasza:
19%

11: Nem "megelégednek vele" hanem reálisan látják a dolgokat. Jól is nézne ki a világ, ha "vagy Carmen Elektra vagy senki" jelleggel élnének a férfiak. Vagy ti nők így működtök?

Vagy tökéletes, vagy senki? Na ezért mondják, hogy a nők igényei az egekben vannak.

2020. aug. 21. 21:53
 15/26 anonim ***** válasza:
#13: Mér', hol írtam, hogy arról szól?
2020. aug. 21. 21:53
 16/26 anonim ***** válasza:
69%

Igen, NEKEM tökéletes kell. Aki a nővéremnek nem lesz tökéletes, a barátnőim közül meg párnak kifejezetten ronda lesz.

De ha így megy a pasik agya, hogy belém gechiznek, de Carmenre gondolnak közben, akkor kösz, nem kell kapcsolat.

2020. aug. 21. 21:56
 17/26 anonim ***** válasza:
32%

#4-es vagyok!

Emberek, Carmen Electra egy példa volt arra, hogy a legszebb nőknél bepróbálkozni egy olyan átlag pasinak mint én mondjuk, teljesen felesleges.

Itt nem arról van szó, hogy csak az ilyenek jönnek be, de amúgy figyelj ilyen szókinccsel te lehetsz Carmen Electra akkor is csak ugyanúgy szimplán beléd verné valaki.

2020. aug. 21. 21:59
 18/26 anonim ***** válasza:
19%

"De én nőként nem akarok olyan pasival lenni, akinek Carmen Electra az álma, de beéri velem."

Akkor ne legyél senkivel. De, tényleg. Te is inkább lennél egy nagyon top, nálad mérföldekkel jobb pasival, mint akivel majd összejössz. Lehet itt szépítgetni, de az ember mindig a lehető legjobbat akarná. Ha 20 négyzetméteres házad van, hiába akármilyen otthonos, bármikor lecserélnéd egy 100 négyzetméteresre.

Az meg, hogy ezt a pasik nyíltan kimondják, te pedig előadod a sértődött királykisasszonyt és rinyált, csak azt mutatja meg, hogy az általad most lehordott pasik egyenesek, te pedig álszent vagy.

Ki kéne nőni ebből a gyerekes, önfényező tinikorból.

Mondjuk, én örülök, hogy nekem eddig minden barátnőm értelmes volt, aki elmúlt 18. Került már szóba, hogy melyik hírességgel feküdnék le. A válaszaimra nem jött hiszti, rinya és picsogás, hanem szinte minden jelöltre annyit reagáltak a barátnőim, hogy igen, női szemmel is szép nők. És tádám, én sem akadtam ki, hogy esetleg 1-1 sztárral ők is lefeküdnének.

2020. aug. 21. 22:00
 19/26 anonim ***** válasza:
14%

"

De én nőként nem akarok olyan pasival lenni, akinek Carmen Electra az álma, de beéri velem."

Én meg nem akarok egy olyan nővel lenni, akinek Chris Hemsworth meg David Beckham az álma, de beéri velem. Ugye?

2020. aug. 21. 22:05
 20/26 anonim ***** válasza:
78%

De demiszexuálisként nem tudom értelmezni azt, hogy idegenekkel lefeküdne valaki, akár sztár, akár nem.

Én a MAGAMNAK legjobbat akarom, ezt nem tudom helyetted megérteni.

És nem, nem akarok nagy hodályban élni, imádom a kicsi, zsúfolt, színes helyeket. Nem mindenki egyforma.

2020. aug. 21. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!