Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mentegeti sok nő az aranyásókat? Mikor ez se jobb, mint a prostitúció?
Az egyik esetben a férfi pénzzel fizet a sexért, másik esetbe a nő fizet sexxel a pénzért.
De ha aranyásóról van szó egyből jön az itteni kommandó hogy "természetes ha a nő biztonságra vágyik" stb.
#48 Kérdező, amiről te beszélsz, az egyáltalán nem általános. Én egyetlen ilyet sem ismerek, pedig nekem is vannak volt osztálytársaim és szerintem idősebb is vagyok nálad jóval, sok embert ismerek. Ez a jelenség nem annyira gyakori, mint ahogy szeretnéd beállítani. Plusz ha már felnőtt emberkről beszélünk, tehát nem diákként, egyetemistaként, pályakezdőként jöttek össze, hanem később, akkor sincs fogalmad sem, hogy nem szerelemből házasodtak-e, illetve hogy nem közös döntés-e hogy a feleség gagyi állásocskát vállal azért, hogy a családdal lehessen. Nekem van három diplomám, nyelveket beszélek és tanárként dolgozom, pedig ennek a dupláját is kereshetném. Viszont anyaként nem kérdés, hogy nem egy bébiszitternek akarom kifizetni a plusz pénzt hanem én akarok a gyerekemmel lenni, én hozom haza suliból, én adok neki vacsorát stb. Lehet, hogy a volt osztálytársnőid közül is páran építhettek volna karriert, de inkább ülnek az irodában 6 órában recepciósként és a családdal törődnek.
Ha csak erre hegyezed ki a radart, akkor minden olyan kapcsolatot ahol a férfi többet keres, ilyennek fogod látni, pedig sajnos tény hogy a férfiak által preferált munkák jobban meg vannak fizetve.
#47: Az ilyen értelmi képességekkel nem kéne itt lógnom, mert felhúzom az arányt? Minek bizonyítod be újra azt, amit már kétszer leírtam?
Senki sem állította, hogy nincsenek aranyásók? Ó, dehogynem. A válaszok egy része arról szól, hogyha egy nő elvárja azt, hogy a férfi annyit keressen, mint ő, akkor ő nem anyagias, nem aranyásó, ő szent. Volt ilyen kérdés férfiakkal is. Hát, ott lepontozták a férfiakat, ha ilyen elvárásokat mertek támasztani és ott ők valamiért anyagiasak lehettek és aranyásók. A nők nem.
Tényleg érdekel: Ti ennyire nem veszitek észre a kettős mércét?
Az meg, hogy több nő vagy férfiszidás van: A legtöbb férfiaktól érkező kérdés nem nőszidás, hanem szimplán annyi, hogy szerencsétlen srácok nem tudnak becsajozni. Nőktől ez is úgy néz ki általában, hogy egy pasi sem elég jó, mert milyen rosszak a pasik.
Azért pontoznak le, mert baromságokat írok? Tényleg? Fura. Amikor full ugyanazt írom egy férfitől, mint egy nőről, akkor mindig előre könyvelhető az, hogy milyen pontozásokat kapok, attól függően, hogy melyik nemről írok. Ugyanúgy írok ám negatív dolgokat férfiakról is és bumm, azok minimum 70%-os válaszok. Ha azok a válaszok is akkora baromságok, akkor hogy és miért kerülnek felpontozásra? A kettős mércéteken kívül tud bárki erre választ adni?
52: Ezek szerint az sem tudod, mit jelent az aranyásó. Aranyásó az, aki a kis érettségijével 0 munkával hozzámegy a milliárdoshoz. Igen, ő lehet aranyásó. De ez "A válaszok egy része arról szól, hogyha egy nő elvárja azt, hogy a férfi annyit keressen, mint ő, akkor ő nem anyagias, nem aranyásó, ő szent."
Ez miért lenne az? Ha egy nő keres 300ezret és elvárja, hogy a férfi ne segélyen éljen, az mi a f_szért aranyásó? Vagy mit tudna "kiásni" egy 200ezres fizetésű paliból? Ugye érzed, hogy hülyeséget írtál?
#53: Öhm... Szóval, vajnatimi andyvajna után már nem számít aranyásónak, ha a következő pasiját is lehúzza? Vagy Amber Heard nem aranyásó? Sehol nincs az aranyásó definíciójában az, hogy az aranyásó csak képzetlen lehet és csak milliárdost húzhat le.
Konkrétan az exem barátnője keresett nettó 400 körül pár éve és folyamatosan nála kicsit kevesebbet kereső pasikkal volt együtt pár hónapot és ő maga vallotta be, hogy szereti őket lehúzni. Szóval, ő még saját maga szerint is aranyásó, de egy sértődött, önérzetes gyk felhasználó megmondja, hogy ő bizony nem az... Taps.
Újra kérdezem, mert még mindig nem jutott el valamiért egy felhasználó agyáig sem: Tényleg ennyire nem veszitek észre a kettős mércéteket? Az alapján, hogy nem tudtok válaszolni erre a kérdésre, gondolom fel sem fogjátok, miért kérdezem.
Ki írta azt, hogy a 300 és a segély van csak? MINIMUM UGYANANNYIT. Érted? Amikor a 300-at kereső csaj minimum 300-at vár el, az nem anyagiasság? A 280 már kevés, de a 380 okés? És férfiként ilyet elvárni már rossz?
Konkrétan te magad is mosdatod ezt a szintet.
#55: Hogyne lenne az. A kevesebb, az kevesebb. Attól, hogy férfi vagy, még mehetne a matek.
Kettős mérce továbbra is van. Az is érthető, hogy amiket írtál és megmagyaráztam, nem kaptak reakciót.
Részemről off. Ismét egy kérdés, ami átment a férfiak szidásába és a nők szentté avatásába. Átlehetne az oldal nevét keresztelni erre. Aztán, lehet most itt még picsogni, de a tények makacs dolgok: A pontozások engem igazolnak.
További szép estét.
"Amikor a 300-at kereső csaj minimum 300-at vár el, az nem anyagiasság?"
Én ennél azért többet keresek és elvárom a pasitól is. Ugyanis nem fogom lejjebb adni a színvonalam és fizetni sem fogok helyette.
"Ismét egy kérdés, ami átment a férfiak szidásába"
Már maga a kérdés is kívánni valókat hagy maga után. Senki nem menteget senkit, kit érdekel más mit csinál?
Itt már az is aranyásó, aki elfogad egy csésze kávét. Nem mellesleg hol van az a sok jómódú férfi? vagy tán a nettódat félted?
Azonkívül rengeteg férfi is kihasználja a társát. Anyagilag is.
SZóval abba lehetne végre hagyni ezt a naponta ömlő és általánosító, fantazmagóriákat tényként kezelő hímsoviniszta kérdésáradatot.
"Érdekes, hogy ezeknek a nőknek akkor lesz "saját" autó meg lakás, ha összejönnek a pacalszaftot böfögő, de pénzes vállalkozóval..."
Saját lakásom van, női ismerőseimnek is.
Légy szíves mutass statisztikát, hogy hány ingatlan van nők és férfiak nevén. Addig csak böfögsz a levegőbe.
Mondjuk nem csodálom, hogy nem ismersz jól kereső nőket. Te ahhoz túl proli vagy és ostoba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!