Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mentegeti sok nő az aranyásókat? Mikor ez se jobb, mint a prostitúció?
Az egyik esetben a férfi pénzzel fizet a sexért, másik esetbe a nő fizet sexxel a pénzért.
De ha aranyásóról van szó egyből jön az itteni kommandó hogy "természetes ha a nő biztonságra vágyik" stb.
Az itteni nők szintjére ne alapozz. Ők egyszerűen az életben nagyon sikertelenek és frusztráltak valamilyen téren, a pasiügyek nem mennek túl jól és itt élik ki magukat. Feljönnek, kicsit elszidják a férfiakat, odavágnak pár helyre egy kis incelezős szöveget, a saját nemüket meg úgy védik meg, mintha valami óriási háborúban ez lenne a dolguk.
És akkora bennük a kettős mérce, hogy leszakad a plafon. Pl. volt egy kérdés még kb. egy éve, ahol egy válaszoló konkrétan leírta, hogy a férfiak mind félrelépnek. A válasz hetvenvalahány százalékban hasznos volt. Leírtam, hogy a nő szexista. A válasz 10% alatt volt.
Nos, miről beszélünk?
#34 Annyira bírom amikor kiragadtok egy-egy ilyen kirívó esetet. Fordítva nehéz lenne, mert a napi hatvan nőszidó kérdésből lehetetlen egyre-kettőre tűpontosan emlékezni egy év távlatából.
Amúgy van most valaki aki szinte minden kérdésnél odaböfögi hogy minden férfi megbízhatatlan disznó. Mindig le van pontozva. Nők által is. Ennyit erről.
Ez a #22-es tényleg fogyatékos. Akkor ma Magyarországon szinte senki nem önerőből vette a lakását. Sem a szüleim generációja (önkormányzati hitel), sem mondjuk anyukám testvére, akinek nagyobb vállalkozása van majdnem 40 éve, és ő is vett fel hitelt 15 évvel ezelőtt egy 25 milliós házépítésre.
Szóval én most az egyéni vállalkozóval értek egyet itt.
Nem fogyatékos, csak mivel neki nem sikerült így frusztrált és bizonyítani akarja, hogy másnak is csak azért sikerült, mert a szülei nyomták pénzzel. Aztán ha ez nem így van, akkor rögtön nem is az ő lakása, mert hitelt mert rá felvenni.
Én inkább sajnálom. Majd ha kikeveredik az önsajnálatból, akkor sikerül neki.
37: Én mondjuk részben egyetértek a 22-essel. Ha kicsit is nem az "élj a mának" hajt, te is megértheted. A szüleid 20 éve még könnyebben "ugráltak" mert sokan onnan mentek nyugdíjba, ahol a gyakornokságukat kezdték.
Ma viszont hopp, koronavírus, nincs munkád. Lehet, hogy 3 hónapig, de nincs. Akkor mi lesz? 3 hónapig "jajj bocsika nem fizetem a hitelem". De nem csak a vírus, egyszerűen az utóbbi 5 évben nem volt olyan időszakom, hogy fel mertem volna 20 évre bármilyen hitelt venni, hiába keresek jól. Sok helyen pl projekteken dolgoznak. Egy projekt 2-3 évig fut és NEM biztos, hogy utána bármi más lesz. Főleg pályázatos lóvékból tengődő és hasonló cégeknél. Fizetem 3-4 évig a hitelt aztán 16 évig meg megyek a híd alá? Ebbe miért nem gondol senki bele, csak "vegyedahitelt éjlamának heee" felfogás megy. Én szeretek a jövőmre is gondolni. Ami bizonytalan. Nagyon, különösen mostanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!