Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mentegeti sok nő az aranyásókat? Mikor ez se jobb, mint a prostitúció?
Az egyik esetben a férfi pénzzel fizet a sexért, másik esetbe a nő fizet sexxel a pénzért.
De ha aranyásóról van szó egyből jön az itteni kommandó hogy "természetes ha a nő biztonságra vágyik" stb.
Azért mert nem szolgáltatás és fizetőeszköz cserél gazdát.
Itt divat mindenkire rámondani, hogy aranyásó, pedig sok lány csak nem akar léhűtőkkel ismerkedni.
Tudod sokkal vonzóbb egy olyan pasi,aki gondolt a jövőjére, dolgozik, a pénzét nem elbulizta, hanem jogsit szerzett, jó munkája van.
Ez nem aranyásás, hanem egy szűrő.
Én nem 20 milliárdos pasi + csóró nő felállásról beszélek.
Szerinted, ha én huszonéves szingli nő lennék saját autóval, lakással, jó munkával, akkor kivel kellene ismerkedni? A helyi útépítőkkel?
4 Érdekes, hogy ezeknek a nőknek akkor lesz "saját" autó meg lakás, ha összejönnek a pacalszaftot böfögő, de pénzes vállalkozóval...
Alapjáraton "jó munka" címén tengenek lengenek valami nettó százötvenet villantó melóban, de ahogy megvan a Béla, egyszerre megy ki instára a sok "kycsymmel Indonéziába" fotó.
"ha én huszonéves szingli nő lennék saját autóval, lakással, jó munkával"
Ha te ilyen nő lennél, akkor vagy gazdag családból származnál, vagy örököltél, vagy már huszonévesen is aranyásó voltál, de semmiképp sem saját erőből érted ezt el! :DDD
Persze, van ilyen amiről te beszélsz, ez igaz, de nem minden esetben van így.
Én például egyéni vállalkozó vagyok 25 éves korom óta. 18 éves korom óta vezetek és 20 éves koromban lett autóm. 3 idegen nyelvet beszélek folyékonyan.
Na most akkor rám is mindenki azt mondta, amikor lett párom, hogy biztos aranyásó vagyok?!
Nem minden nő csóró.
De, saját erőből értem el.
Persze, kellett hozzá az, hogy ne kelljen albérletet fizetni anyáméknak, és az egyetem alatt se dolgozzam szarrá magam a mekiben, de azért ez nem lehetetlen.
És miért gondoljátok hogy a diplomások nettó 140et keresnek??
Jó biztosan van, akinek szar a fizetése papír ellenére is, de azért én nagyon nem ezt látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!