Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek kellenek "barátok" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kellenek "barátok" az ismerkedéshez?

Figyelt kérdés

Sokan és sokszor leírják itt, hogy (szerintük) azért nem tudnak ismerkedni, mert nincsenek barátaik, akik velük mennének.

Mi van???

- Egyedül nem lehet/szabad bemenni egy szórakozóhelyre?

- Van rá előírás, hogy minimum, mondjuk 3 fiúnak kell odamennie egy lányhoz?

- Vagy kell a haver, hogy kölcsön adjon,... piára?

- Dugja is meg helyetted?

Túl öreg és túl hetero vagyok a mai ismerkedési baromságokhoz.

2020. máj. 4. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

Hát nem tudom. Én a barátaim nélkül biztos nem mennék ilyen helyre ismerkedni. Maximum a Tinderig jutnék. Mit totyogjak ott egyedül, mint egy szerencsétlen?

Pedig én nő vagyok.

Barátokkal könnyebb. A barátnak vannak ismerősei, az embert talán jobban fel is készítik arra, hogy normális társ legyen, szerintem fontos dolog, hogy az ember ne az első olyan embert keresse, akinek a társaságában lehet. Ez olyan elkeseredett.

2020. máj. 4. 16:30
 2/13 anonim ***** válasza:
85%
Egyedül lévő emberek gázak, főleg ha szórakozóhelyről van szó
2020. máj. 4. 16:32
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Ha már-már uszimpatikusan vastag bőröd és leszarom hozzáállásod van, akkor menj egyedül kérdező. De a legtöbb embert zavarja az a sok minősítés, amit az arcokon lát ha megjelenik valahol tartósan egyedül. Kellenek a szövetségesek.
2020. máj. 4. 16:39
 4/13 anonim ***** válasza:
79%
Egyedül elmenni ilyen helyekre nem jó...nem azért kellenek a haverok, hogy együtt menjetek oda a csajhoz :D Hanem velük elmész, közben meg vadászgatsz, ha nem jön semmi össze, akkor se egyedül mész haza, hanem akikkel mentél vagy, ha netán nekik valami összejött, akkor lehet mégis egyedül csurogsz hazafelé, ha neked nem esett semmi...
2020. máj. 4. 16:40
 5/13 anonim ***** válasza:
57%
Vadászgat... édes istenem.
2020. máj. 4. 16:50
 6/13 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem más okból kellenek barátok az ismerkedéshez: ha van közös ismerős, az ad egyfajta biztonságot, rögtön nem vagy annyira vadidegen.
2020. máj. 4. 16:52
 7/13 Lazy Lover ***** válasza:
0%
nem kell valami agyament nő kitalálta ezt a többi meg majmolja tovább
2020. máj. 4. 17:00
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Jó te mint öreg hetero bemész egy szórakozóhelyre. Mit csinálsz ott? Támasztod a bárpultot, és minden arra járó nőt meghívsz egy italra? Borítékolható, hogy nem lesz sikered.
2020. máj. 4. 17:01
 9/13 anonim ***** válasza:
69%
Ja, ez az egyedul tamasztod a barpultot csak a filmekben nez ki jol. De egyebkent termeszetesen lehet egyedul ismerkedni, csak nem feltetlenul szorakozohelyen.
2020. máj. 4. 17:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor f@$sza a baráttal csajozás, ha jobban néz ki nálad 😂 aztán minden csaj rá bukik... Egyedül viszont tényleg egy debilnek néznek... Plusz könnyen beléd is kötnek (férfiak), eleve lekezelnek, furcsán néznek rád, jó ha van ilyen helyeken valaki melletted ha csak a csajozás is a cél. És kell a társaság akkor is ha nincs csaj.
2020. máj. 4. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!