Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Minek kellenek "barátok" az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kellenek "barátok" az ismerkedéshez?

Figyelt kérdés

Sokan és sokszor leírják itt, hogy (szerintük) azért nem tudnak ismerkedni, mert nincsenek barátaik, akik velük mennének.

Mi van???

- Egyedül nem lehet/szabad bemenni egy szórakozóhelyre?

- Van rá előírás, hogy minimum, mondjuk 3 fiúnak kell odamennie egy lányhoz?

- Vagy kell a haver, hogy kölcsön adjon,... piára?

- Dugja is meg helyetted?

Túl öreg és túl hetero vagyok a mai ismerkedési baromságokhoz.

2020. máj. 4. 16:27
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Még mindig nem tudom...

Én mindig azt látom, hogy lemennek 3-5-6-an, abból 1 összeszed valakit, a többi bepiál és hazamegy.

Vagy a csajoknál, lemennek, 1 valaki lépne, a többi lehurrogja, hogy azzal ne, kövér. Azzal se, alacsony. És a végén együtt hazamennek, bepiálva.

Pultnál ácsorogni??? Sosem szoktam. Amint belépek, azonnal nyitok.

Belém kötnek? Kik? A jelvény megvéd.

2020. máj. 4. 17:22
 12/13 anonim ***** válasza:

Én egyedül megyek néha bulizni.Ismerkedés a cél, mert nem akarok baráti körből nőt választani. Nemvagyok túl nagydarab pasi, szinte mindig belémkötnek, mert látjákmás pasik akik csordában járnak, hogy egyedül vagyok. Sohanemszoktam haygni magam ilyenkor.

Azért jobb társaságban bulizni, mert ha nincs nő akivel táncolnál, táncolna veled, akkor kénytelen vagy ott téblábolni egyedül.

2020. máj. 4. 17:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Abarát ah ismerősi háló és a bizalom kialakítása miatt kell.
2020. máj. 4. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!