Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mentegeti sok nő az aranyásókat? Mikor ez se jobb, mint a prostitúció?
Az egyik esetben a férfi pénzzel fizet a sexért, másik esetbe a nő fizet sexxel a pénzért.
De ha aranyásóról van szó egyből jön az itteni kommandó hogy "természetes ha a nő biztonságra vágyik" stb.
#40 Én például úgy vettem fel lakás hitelt, hogy kötöttem rá biztosítást ami elenyésző érték volt havonta, hogy ha elveszíteném a munkahelyem vagy súlyos baleset érne ami miatt huzamosabb ideig táppénzre kényszerülök, akkor nem kell fizetnem egy darabig, a biztosító átveszi. Pedig tanár vagyok, nekem biztos a munkahelyem, de baleset engem is érhet.
Az a baj a 22-es válaszolóval, hogy csak szidni képes a nőket, és ha nőnek segítenek a szülei, azonnal aranyásó, de férfinek ugye lehet, sőt. Mit csináljon az a férfi akinek nem tudnak/akarnak segíteni a szülei. Tehát a kettős mércével van a baj, meg a trágársággal, és hogy azt hiszi, férfigyűlölő az, aki erre rámutat. Érted, az ő kettős mércéjére és gyűlölködésére. Látnod kellett volna azt az üzenetet. Ettől függetlenül én is azt kívánom neki, hogy tegye rendbe az életét és legyen sikeres, de az ilyen nem lesz, mert nem konstruktív hanem hárító és erőszakos.
#35: Na, erről a szintről beszéltem. Ha férfi ír ilyet, akkor kilehet ragadni. Mert megszokott történni.
Ráadásul, a napi 50-60 nőszidó kérdésről beszélsz... De, valahogy a férfiszidókat elfelejted.
De, itt is nézd már meg a pontozásokat. Gyakorlatilag egy nő nem lehet aranyásó a hozzászólók nagy része szerint, mert egy nő csak szent lehet.
Most vagy nem értitek a kérdést vagy tudatosan félremagyarázzátok. Nem arról van szó, mikor a kétdiplomás, jogász-közgazdász Jucika, aki másfél millát keres, hozzámegy a tízmillát kereső Józsi vállalkozóhoz, akivel együtt imádják Rachmanyinovot vagy von Solti koncertjeit. Hanem pl. mikor a közigazgatásban száznegyvenet kereső, de fiatal és jó alakú Mucika hirtelen a nála tizenöt évvel idősebb, kövér, szuszogó, kopaszodó, de pénzes Jenőben találja meg élete értelmét, és persze "közös kasszán" (értsd: mindent a pasas fizet) tolják a bahamai meg bangkoki fotókat. Csak a saját ismeretségi körömben van három vagy négy ilyen nő. (És mielőtt jönne a másik szokásos mellébeszélő duma,hogy "de háááát akkoooor válogaaasd meg az ismerőseiiiiid", az ember nem döntheti el, hogy kikkel járt korábban egy osztályba...)
De persze naponta befeküdni egy ziháló koleszterinpacni alá, mert az biztosítja a csajos kisautót meg az évi három nyaralást, az nem aranyásás, mert... mert miért is? Ti se tudjátok, ezért mellébeszéltek, és jöttök a sokdiplomás nőkkel, akikről szó se volt a kérdésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!