Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mentegeti sok nő az aranyásókat? Mikor ez se jobb, mint a prostitúció?
Az egyik esetben a férfi pénzzel fizet a sexért, másik esetbe a nő fizet sexxel a pénzért.
De ha aranyásóról van szó egyből jön az itteni kommandó hogy "természetes ha a nő biztonságra vágyik" stb.
9. Ne kamuzzál már! Azt írtad 20 évesen lett saját autód önerőből, pedig akkor még nem is dolgoztál.
Diplomával min. 22-23 éves korodig tanultál, aztán pályakezdőként még a huszonéves éveid alatt a fizetésedből vettél egy saját lakást szintén önerőből, semmi segítséggel. Na tudod kit etess a mesedélutánoddal! :DDDD
Bírom az ilyeneket, tolnak alá a szülei mindent, aztán meg veri a mellét, hogy saját erőből érte el. Az ilyen még rosszabb, mint egy aranyásó! :DD
?! Azt írtam 25 éves korom óta vagyok E. V.
Mit gondoltál, előtte csak a napot loptam? Már 16 évesen dolgoztam nyáron és el tudtam rakni, nem vette el a család. Egyetem mellett is eleinte nyáron, aztán év közben saját területen.
Nem andragógus vagyok hogy minimálbéres legyek. Sosem voltam az.
A sikeres egyetemet végzett férfiak jó részét is támogatják a szülei egyetem alatt. Corvinusra pl pont az újgazdag réteg jár. Ha egy lányt támogatnak amíg tanul az miért más? Sok ismerősöm van aki 2-3 felsőfokú nyelvtudással és gazdasági végzettséggel sokat keres. Vagy gyógyszerészét multinal. Én orvost végeztem, mondjuk ez pont nem jár hude jó fizetéssel, szerencsére lakást örököltem így nem kell albit fizetnem. (De 26 évesen nincsenek szüleim. Szóval ennyit erről.... Inkább fizetnek albit, komolyan.)
Hagyjuk ezt H egy nő nem lehet sikeres. A családi háttér sok férfinál is adott, az ahogy mégsem baj, de egy nőnél rögtön felemlegetik.
Az meg hogy a lakás mióta van meg megint csak a te képzeletefd szüleménye.
Gondolj, amit akarsz, nekem attól nem lesz kevesebb.
12. Magyarán az egyetemi éveid végég kb. a szüleid tartottak el, mert egy fillért sem kértek, ergo kb. kiadásod sem volt, így tudtál félretenni valamennyit, és venni 20 évesen egy autót is! Ezt nevezed önerőnek? :DDD
Utána meg egyéni vállalkozó lettél 25 évesen nulla tőkével, aham, persze. :DD. És kb. 3-4 év alatt összeszedtél vele tisztán egy saját lakásra valót. Nyilvánvaló! :DDDD
Számolj utána hogy ez mennyire hihető!
Amúgy engem nem zavar, mindenkit ott segítenek ahol tudnak, de nehogy már az ilyenek azzal jöjjenek, hogy mindezt önerőből érték el, mert az bicskanyitogató!
Na jó :
Nyaranta otthon laktam, nem fizettem nekik semmit , utána egyetem mellett is jól kerestem, gimis koromban pedig anno évek alatt kijött belőle a jogsi, majd az egyetemi munkák mellett a saját kocsi. (tudod a mai napig lehet fél millióért is autót venni)
Ahogy végeztem a sulival, ami rohadtul nem most volt 300 + kerestem, a vállalkozásom pedig szolgáltatást nyújt, 2 milliós befektetés kellett hozzá meg utána később lett alkalmazott, aki bőven kitermeli magát.
Ez untig elég volt rá, hogy tudjam fizetni a saját lakásom hitelét, amiből mára alig van.
Senki nem mondta, hogy nem hitelből lett a lakás.
És amúgy ez akkor is ment volna, ha kollégiumban lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!