Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mi miatt húznátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi miatt húznátok egy lányt Tinderen balra?

Figyelt kérdés

Számít, hogy van-e bemutatkozása?

Zavar, ha az összes képe szelfi?

Főleg a 20-23 éves korosztály véleménye érdekelne.

2020. aug. 16. 13:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9-es nem kell kép pont a barátaival csak legyen már valami a szelfiken kivul. Eszembe jutott hogy azért se húzom ezeket jobbra mert esélyesen kamuprofil ha van egy szép lányról 3 szelfi de semmi egyéb.
2020. aug. 17. 19:31
 12/20 anonim ***** válasza:
Én megnézem a leírást is. Ha nem akarok szia, mizuval kezdeni kell valami beszélgetőtéma.
2020. aug. 17. 20:12
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Engem lepontoztok, pedig engem érdekel, hogy ki melyik egyetemre jár, nyilván nem csak ez a szempont, de nem jó szívvel húzok jobbra valakit aki BGE-s, de hátha pont ő lesz onnan normális.
2020. aug. 17. 20:15
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 nem lepontoztak, csak ők nem aszerint húzzák a profilokat. A pontozás s gyik szabályzata alapján, ellentétben a funkció nevével, azt írja, hogy ha valakivel nem értesz egyet, akkor pontozd a válaszát. :) A pontozás eredménye alapján kiderült hogy kevesen döntenek iskola alapján, tehát beteljesítette az eszköz a funkcióját. :)
2020. aug. 24. 09:00
 15/20 anonim ***** válasza:
És még azt mondják, a diplomások nem sznobok xd
2020. aug. 24. 11:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem használok tindert sokat de asszem a balra a nem

Engem érdekelnek a képek, ha túl sok bulizós van rajta akkor az egy nope tőlem ha csak szelfi nem zavar ha nincs kacsaszáj szindrómája vagy hasonló, leírás nélkül tuti mennék tovább, mit írnék? Szia ki vagy? Az meg hogy csak külső alapján próbálkozzak be egy lánynál aki semmit bele nem tett hogy írjon egy profilt nem az esetem. Képek haverokkal stb nem érdekel engem, nekem nincs túl sok kép haverokkal mert nem vagyunk/voltunk telefonmániások azt meg nem fogom feltölteni ahogy évekkel ezelőtt irodalom órán egymáson alszunk mert kemény a pad. De legalább 1 hobbi vagy hasonlónak kéne lennie amiről kérdezhetem/beszélhetünk

20/F

2020. aug. 25. 02:39
 17/20 anonim ***** válasza:

Azt hogy értelmesen írjon magáról nem várom el.

Akkor húzok balra, ha a képei szándékos mellkidobós-behajolós, fürdőruhás, luxus r..bi jelölt, rúdtáncos, szoliban pózolós, piásüveget fogdosó.

Szóval a nagyobb többségét. És az egyetemistákat megnyugtatom, rengeteg egyetemet végzett rak ki magáról fentebb említett képet.

2020. aug. 25. 07:25
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jók az említett kizáró okok (kivéve a tanulmányokra célzottak, mert azzal semmi gond - de persze mindenkinek lehet véleménye).

Hozzátennék még pár személyes okot:

- insta és/vagy snap bedobva "mert ott gyorsabban elértek"

- csatlakoztatott insta profil 500+ képpel csak a csajról

- Spotify-os zenei stílus (Lil Peep 😅)

- 420🌿

- semmi leírás magáról csak az elvárások

- nem látszik a csaj a "16 piercem van, és mind az arcomon"-tól és/vagy a fültágító kivirít a csodás éjszakából 😀😀😀

Végül, a képnélkülieket mind balra.

2020. aug. 25. 08:54
 19/20 anonim ***** válasza:
Azert huzom balra, mert az alapjan az 1 kep alapjan meg annyira se tetszik, hogy annyi idot szanjak ra, hogy tali es 1 gyors dugas, majd mindenki haza.
2020. aug. 25. 10:04
 20/20 anonim ***** válasza:

18

Na igen, amikor a magamrol resz nem mas csak egy insta oldal, vagy millionyi (kulso) elvaras az a no annyit is er.

Meg az :"osszetortek a szivem, jaj de nagyon faj"

2020. aug. 25. 11:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!