Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi miatt húznátok egy lányt Tinderen balra?
Figyelt kérdés
Számít, hogy van-e bemutatkozása?
Zavar, ha az összes képe szelfi?
Főleg a 20-23 éves korosztály véleménye érdekelne.
2020. aug. 16. 13:38
1/20 anonim válasza:
Mikor értik már meg az emberek?
Senkit nem érdekel a szöveg, az csak az után érdekes ha megtetszett az illető.
1-2 másodperc alatt húzza az ember a másikat jobbra vagy balra.
2/20 A kérdező kommentje:
A kérdést arra az esetre értem, amikor már a profilját nézed, hiszen megtetszett az első kép alapján.
2020. aug. 16. 14:21
3/20 anonim válasza:
A többségük "mindegy, csak legyen valaki" elven minden nőt jobbra húz. Nekem sem képem, sem nevem nem volt kint (csak egy becenév), bemutatkozásnak kiírtam valami troll szöveget és ennek ellenére napi több matchem is volt.
4/20 anonim válasza:
Nem irok olyan lánynak akinek nincs leírása és csak szelfik vannak. Ha nincs egy hobbi, munka, infó amihez tudok kapcsolódni kezdetnek akkor mit írjak? Szép a tükröd? Plusz alapból fura hogy nincs egy kirándulós, utazos, barátokkal közös, akárhol készült kepe, ez azt sugallja hogy semmi elete
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre vagyok kíváncsi, hogy vajon hányan gondolkodnak úgy, mint a 4. válaszoló. Volt pár éve Tinderem, de az is olyan komolytalan volt, mint a 3. válaszolóé. Szeretnék most újra regisztrálni, de most komolyan. De rájöttem, hogy konkrétan semmi kép nincs rólam. Barátokkal nem szívesen raknék ki, még akkor se, ha kitakarom az arcukat. Sok fesztiválon, nyaraláson, utazáson voltam már, de alig készült rólam kép. Gondoltam, hogy csinálok pár szelfit és azokat rakom ki. De valahogy az is távol áll tőlem, nem szoktam magamat fotózni.
2020. aug. 16. 17:38
7/20 anonim válasza:
Ha BGE-s az balra megy. Ha BCE-s akkor jobbra ha szép. BME-s ként átlagos is mehet jobbra.
8/20 anonim válasza:
és balra megy mindenki aki PTE-s.
9/20 anonim válasza:
Részben egyet tudok érteni a 4es válaszolóval, de nem feltétlen osztom azt a véleményt hogy legyen kint kép a barátaival. Most akkor magamnak keresek párt vagy a barátnőimnek?
7-8as valójában vicces, bár nem tudom hogy azok közé tartozol e, akik ezzel csak poénkodnak vagy azok táborát erősíted, akiknél tényleg kizáró ok lehet, ha a lány mondjuk egy "rivális" egyetemen tanul. (Zárójelben megjegyzem büszke BME-sként nincs okom a szívemre venni a dolgot.)
10/20 anonim válasza:
Nem kizáró ok. Bár jobb lenne egy VIK nő, mint egy BCE turizmus, de akár még egy turizmusossal is összejöhetnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!