Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Előfordulhat párkereséskor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat párkereséskor, hogy a férfi kihátrál ismerkedés során, mert a hölgynek túl izmos a karja?

Figyelt kérdés
Olvastam egyszer egy ilyen sztorit és meglepődtem.

tegnap 22:13
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Van ilyen. Be vannak kaksizva. Hatalmaskodni akarnak a nőn aztán meglátják a karjukat látják hogy a szkander az esélytelen. Ha nagy veszekedés lesz tróger lesz vele akkor oó baj lesz
tegnap 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert egy nőnek izmos a karja még nem feltétlenül lesz erősebb a férfinél, csak mondom.

Nekem nem tetszenek a túl izmos nők, mert nem nőiesek, ennyi. És nem, eddig egy nőn se akartam hatalmaskodni...

tegnap 22:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szet szteroidozott gyuros csajok nem jonnek be.. a fitnesz lédik azok igen.. a hájas kar az meg nem izom csak fel van vizesedve..
tegnap 22:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Egy testépítő nőt én se tartok esztétikusnak. Ettől függetlenül egy nőt sportosan izmos karral (pl. kézilabdázó, úszó) abszolút vonzónak tartanék (ha párt keresnék).
tegnap 22:56
 5/7 anonim ***** válasza:
4. Ropis lanyok alatt jo fenek van ..
tegnap 23:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Előfordulhat - nem tetszik neki. A túlgyúrt nők nem túl vonzóak a férfiak többségének. A sportos nőket szeretik, de nem a fiúsra gyúrt "csodákat".
tegnap 23:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Min lepődtél meg? Ahogy a nők is kihátrálnak ha egy férfi selejtes, esetleg feminin tulajdonságokkal rendelkezik, így egy egészséges férfi sem szeretne egy olyan nővel szeretkezni akinek olyan a karja mint Mike Tysonnak.

Alapelvem, hogy egy nő az legyen nőies, ne olyan teste legyen mint egy nehézsúlyú profi feka boxolónak, mert arra nem gerjedek.

ma 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!