Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha már végre valaki csinálna egy normális társkeresőt ?
Komolyan az összes ami a piacon van hulladék. Ingyenes nem ingyenes nem érdekel, egyszerűen az emberek tojnak bele az ismerkedésbe már bocsánat. Valaki csináljon már egy olyat ahol garanciát adnak arra, hogy megtalálod a társad.
Csináljanak egy olyat ahol kiszűrik a kommunikálni képtelen embereket. Ne duci társozzunk meg vegán társozzunk, hanem olyan közösség legyen, ahol a nők és a férfiak is érdeklődőek, intelligensek és szűrve vannak az emberek normálisan. Vannak ilyen személyiség tesztes próbálkozások de ez édes kevés, nekem három feltételem lenne egy ilyen társkeresőn:
1, Helyesírás és fogalmazás teszt (ha már online kommunikálunk írjunk már rendesen)
2, Nyitottság és érdeklődés, bármelyik tag x karaternél kevesebbet ír, bannolásra kerül, azonnal
3, Ha 6 hónap alatt nem találsz társat rajta akkor törlésre kerülsz, de még így is sokat mondtam. Már unom az ilyen tagokat akik fél éve fent vannak és várják a sült galambot randizni nem megy el, hanem csak egót növel.
A másik problémám pedig a nemek és a korok teljes aránytalansága a társkersőkön. Erre még nem találtam megoldást, de nagyon idegesítő amikor egy fiatal beregisztrál és mamákkal van tele, vagy fordítva.
Szeretnék végre egy olyan társkeresőt, ahol az emberek nem azt érzik, hogy gáz az egész, meg idióta pasikkal/nőkkel van tele, hanem ÉLMÉNY lesz a társkeresés.
Aki ezt elkészíti legelőször az gazdag lesz belőle. Nem igaz, hogy 2020-ban a Tinder szintjén van az ismerkedés, láthatólag mind a két fél teljesen analfabéta az ismerkedéshez ezeket a platformokon.
Mindenki írja itt kérdésben, hogy hol ismerkedjen, miért nem lehet ismerkedni normálisan a nőkkel/férfiakkal.
Mi a véleményetek ?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!