Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha már végre valaki csinálna egy normális társkeresőt ?
Komolyan az összes ami a piacon van hulladék. Ingyenes nem ingyenes nem érdekel, egyszerűen az emberek tojnak bele az ismerkedésbe már bocsánat. Valaki csináljon már egy olyat ahol garanciát adnak arra, hogy megtalálod a társad.
Csináljanak egy olyat ahol kiszűrik a kommunikálni képtelen embereket. Ne duci társozzunk meg vegán társozzunk, hanem olyan közösség legyen, ahol a nők és a férfiak is érdeklődőek, intelligensek és szűrve vannak az emberek normálisan. Vannak ilyen személyiség tesztes próbálkozások de ez édes kevés, nekem három feltételem lenne egy ilyen társkeresőn:
1, Helyesírás és fogalmazás teszt (ha már online kommunikálunk írjunk már rendesen)
2, Nyitottság és érdeklődés, bármelyik tag x karaternél kevesebbet ír, bannolásra kerül, azonnal
3, Ha 6 hónap alatt nem találsz társat rajta akkor törlésre kerülsz, de még így is sokat mondtam. Már unom az ilyen tagokat akik fél éve fent vannak és várják a sült galambot randizni nem megy el, hanem csak egót növel.
A másik problémám pedig a nemek és a korok teljes aránytalansága a társkersőkön. Erre még nem találtam megoldást, de nagyon idegesítő amikor egy fiatal beregisztrál és mamákkal van tele, vagy fordítva.
Szeretnék végre egy olyan társkeresőt, ahol az emberek nem azt érzik, hogy gáz az egész, meg idióta pasikkal/nőkkel van tele, hanem ÉLMÉNY lesz a társkeresés.
Aki ezt elkészíti legelőször az gazdag lesz belőle. Nem igaz, hogy 2020-ban a Tinder szintjén van az ismerkedés, láthatólag mind a két fél teljesen analfabéta az ismerkedéshez ezeket a platformokon.
Mindenki írja itt kérdésben, hogy hol ismerkedjen, miért nem lehet ismerkedni normálisan a nőkkel/férfiakkal.
Mi a véleményetek ?

#30: Köszi, a való életben is szokták mondani, hogy túl negatívan kérdezek! :D
Ahogy nézem, főleg férfiak panaszkodnak. És olyanokra, hogy nem igazi profilok vannak vagy nem volt match-ük. Egy csomó ismerősöm tinderezik és ezeket a panaszokat egyiküktől sem hallottam még. Persze, pár fake profilba belebotlottak, de elég felismerhetőek voltak.
Az a helyzet, hogy ezeknek az embereknek akármilyen társkeresőt csinálnál, panaszkodnának.

Egyszer ilyen választ kaptam egy lánytól: Szép körmondatok.
Talán írt még egy sort. Az én levelem 4-5 mondatból állt, de úgy tűnik megszokta a "szia bébi, szép a rucid" típusú üzeneteket.
Volt valamilyen egyetemi vagy főiskolai végzettsége is, tehát elvben értelmiségi volt.
Végül megtaláltam, hogyan tudom rábeszélni egy randira. De semmire sem emlékszem az egészből.

Nem olvastam el az egészet. Csak a kérdést.
Azert azt te is tudod hogy egy erdemben minosegi oldal letrehozasahoz milliok kellenek ha nem tobb.
Miert is?
Kell tobb szakember hogy az oldal jol mukodjon.
A programozo letrehozza, kellenek moderacios munkatarsak akik karban tartjak, kellenek rendorok akik szűrik es segitenek az esetleges megvezetett embereknek, kellenek pszihologiai tanacsadok ha netalantan egy necces ember regisztral. Es mar most kb. Egy komplett munjahelyet soroltam fel.
Az hogy neked elvárásaid vannak az emberek felé azzal a szabad akarat jogat serted meg.
Ha kevesebbet ir nem biztos hogy direkt csinalja akadhat tole fuggetlen technikai ok is. Pl. Véletlen annyira izgul hogy elkuldi egy sziával a levelet és utána áram szünet lesz nála vagy szerelni kell a gépét ezert csak látszólagosan inaktív.
Ezt honnan tudja egy ott dolgozó?
Egyet mondj már nekem ha viszonylag olyan egyszerű kiszűrni kamu profilt akkor miért nem csinálnak semmit? pl. Szimpla levelező oldalakon? Az egyiknél mar kiirjak hogyha kamu vagy ne is folytasd tovabb a regisztraciot es ennyi de az oldalon kapasbol talaltam 5 kamu profilt aztan eszembe jutottak sajna a regi emlekek es keptelen voltam maradni. Vagy amikor szinte mindig biszexualis az elso megkereso es nem tud olvasni es ezt is csak akkor irja mikor mar leveleztek ergo mit gondol ilyenkor a levelezni vagyo? Na ő is harmadikat keres a parkapcsolatahoz mivel ki akarjak probalni milyen harmasba az ágyba. És ez csak levelező oldal. Vannak tobb ezren ha nem tobb szazezren abbol kb x %-a kamu es ugye elotte ellenorzik a kepeket mielott oszthato. De akkor hogy nem vettek eszre hogy pl. Volt aki sztar kepevel regisztralt? Vagy annyira pixeles a kép hogy ordít hogy az csak kamu es letoltotte valahonnan.
Van aki osszetakolja egyedul es azt hiszi kesz is de a karbantartast mar elfelejti es mit csinal ha valakit lelkileg megkarositanak?
Pampog mindenki hogy csinaljon mar valaki de aki tudna az elvbol nem csinal mert egy ilyen oldal karbantartasa egy komplett munkahely ahol olyan szakemberek dolgoznak akik ehhez ertenek.
Es ez csak keves indok amivel jeleztem hogy a te felteteleid nem megfeleloek es irrealisak.
Plane az emberek szabad akarataval kapcsolatosak. Kepzeld el elkezdenek levelezni mondjuk a te felteteteled kisregeny karakter es mondjuk regisztral egy olyan akinek komoly szakmaja van es faradtan mar nem tud kisregenyt irni vagy az extrovertalt aki nem annyira tud irasban kiteljesedni inkabb tartogatja talalkozasra de azert ir szepen csak nem annyit mint amennyit te elvarnal vagy a nagyon intro aki irasban is nehezen nyílik meg. Folytassam még? Egy komplett egység tudat váltást vársz az emberektől és nem tiszteled mindenki függetlenségét és szabad akaratát. Irreális és necces!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!