Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lenne ha már végre valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne ha már végre valaki csinálna egy normális társkeresőt ?

Figyelt kérdés

Komolyan az összes ami a piacon van hulladék. Ingyenes nem ingyenes nem érdekel, egyszerűen az emberek tojnak bele az ismerkedésbe már bocsánat. Valaki csináljon már egy olyat ahol garanciát adnak arra, hogy megtalálod a társad.

Csináljanak egy olyat ahol kiszűrik a kommunikálni képtelen embereket. Ne duci társozzunk meg vegán társozzunk, hanem olyan közösség legyen, ahol a nők és a férfiak is érdeklődőek, intelligensek és szűrve vannak az emberek normálisan. Vannak ilyen személyiség tesztes próbálkozások de ez édes kevés, nekem három feltételem lenne egy ilyen társkeresőn:

1, Helyesírás és fogalmazás teszt (ha már online kommunikálunk írjunk már rendesen)

2, Nyitottság és érdeklődés, bármelyik tag x karaternél kevesebbet ír, bannolásra kerül, azonnal

3, Ha 6 hónap alatt nem találsz társat rajta akkor törlésre kerülsz, de még így is sokat mondtam. Már unom az ilyen tagokat akik fél éve fent vannak és várják a sült galambot randizni nem megy el, hanem csak egót növel.

A másik problémám pedig a nemek és a korok teljes aránytalansága a társkersőkön. Erre még nem találtam megoldást, de nagyon idegesítő amikor egy fiatal beregisztrál és mamákkal van tele, vagy fordítva.

Szeretnék végre egy olyan társkeresőt, ahol az emberek nem azt érzik, hogy gáz az egész, meg idióta pasikkal/nőkkel van tele, hanem ÉLMÉNY lesz a társkeresés.

Aki ezt elkészíti legelőször az gazdag lesz belőle. Nem igaz, hogy 2020-ban a Tinder szintjén van az ismerkedés, láthatólag mind a két fél teljesen analfabéta az ismerkedéshez ezeket a platformokon.

Mindenki írja itt kérdésben, hogy hol ismerkedjen, miért nem lehet ismerkedni normálisan a nőkkel/férfiakkal.

Mi a véleményetek ?

2020. aug. 13. 00:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/81 anonim ***** válasza:
100%

Hmm...

Azert mert magas az IQd meg nem feltetlen vagy okos 😂

A ketto nem fugg ossze egymassal.

A masik h milyen intelligencia ? Mert alt a logikai intelligenciat szoktak merni. Holott pont nem ezt kellene...

2020. aug. 13. 16:45
 72/81 anonim ***** válasza:
Nem azzal van a gond, hogy nem lenne egy normális társkereső, hanem a felhasználókkal van gond, hogy tönkre vágják a stílusukkal...
2020. aug. 13. 17:56
 73/81 anonim ***** válasza:

68

Ha emlékeznék, már előbb is írtam volna...

Annyi tuti, hogy Budapesten van a székhely...

Lényegében nagyon hasonló, amit a 69Hsz linkelt be.

2020. aug. 13. 17:57
 74/81 anonim ***** válasza:

68

Azt hiszem ez volt:

[link]

Azért van dögivel, ha keres az ember:

[link]

[link]

[link]

Tehát a szervezett randikat kell keresni, ahol azok vannak, akik párt keresnek s szóban beszélnek, nem pötyögnek;)

2020. aug. 13. 18:40
 75/81 anonim ***** válasza:
47%

"És mondd, nők számára mivel tennéd vonzóvá a tátskeresődet, kérdező?"

Ti nők szoktatok rinyálni, hogy a sok hülye pasi farokképeket küld nektek. Az én ötletem, hogy egyetemi szak alapján válogatnánk, tök jó. Egy mérnöknő ha mérnök pasit keres, ő csak nem küldene neki farokképeket! Ráadásul, ott érdeklődési kör is egyezne, tök jó az ötletem, miért ment ennyi lepontozás?

2020. aug. 13. 18:45
 76/81 anonim ***** válasza:
100%
#75 igazából szerintem is tök jó ez az ötlet, csak azt kell kitalálni, hogy hogyan akadályozzuk meg a kamu egyetemisták megjelenését. Mert beírni ugyebár bárki be tud bármit.
2020. aug. 13. 19:47
 77/81 anonim ***** válasza:
Igazolni kell. Meg amúgy is minek kamuzni? Kiderül úgyis. Még a boldogító sms-t is be kéne küldeni, amit a felvételi napján küldenek.
2020. aug. 13. 19:50
 78/81 anonim ***** válasza:
#77 ugye a diplomának van egy sorszáma, ki tudja, talán még ellenőrző kódja is, de ja, ha valaki ezt be akarja írni, az fênyképezze be!
2020. aug. 13. 19:55
 79/81 anonim ***** válasza:
Szerintem elég ha valaki oda jár, azt is meg lehetne adni, hogy végzett/hallgató.
2020. aug. 13. 20:08
 80/81 anonim ***** válasza:
100%
#79 de annak soksok parhuzamos profil lenne az eredménye, és mindegyiken oda jár(t) ahova épp kell. Tudod, mint a párhuzamos univerzumok. :)
2020. aug. 13. 20:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!