Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális társkereső férfinak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális társkereső férfinak?

Figyelt kérdés

Tudnátok ajánlani normális társkereső oldalt huszonéves férfinak, ahol lehetőleg nem munkanélküli, céltalan, elhízott(nem kis túlsúly hanem 130 kg+), irreális igényekkel megáldott nők vannak?

Ja és lehetőleg nyitottak is ? Nem ez a bezárkózom és a szókincs kimerül abban, hogy (aha, oké, igen , lehet, talán, majd, semmi, rendben, ahammm, nem)

Akárhova felmegyek (elsotalakozas,tinder,badoo stb...)

Ezekkel találkozok csak. Nem vagyok ronda, nem hanyagolom el magam, van életcélom és még sem sikerül valamiért.

Az arányt úgy képzeljétek el, hogy 100 nőből 1 ha válaszol, az is ilyen stílusban, hogy én vagyok a földi halandó és becsüljem már meg azt a négy betűt amit hajlandó volt generálni magából, persze az ékezet már túl drága volt a tescoban.

Fizetős is lehet, vagy ha van valami ügynökség aki ilyennekel foglalkozik azt is ajánlhatjátok.

Komolyan néha a cleverbottal jobb beszélgetni mint ezekkel a nőkkel.

2020. aug. 10. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos legtöbben ilyenek, naponta rájuk ír 200 férfi, mindegyik kvázi ugyanolyan témával, kérdésekkel, egy idő után belefásulnak, és csak akkor erőltetik meg magukat ha kitűnsz a tömegből valamivel.
2020. aug. 10. 13:03
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ezt tapasztalom, csak a férfiak piacán.

Talpraesett, értelmes, fiatal lány vagyok, ráadásul nem is érzem magam szakadéknak, sőt, de egyszerűen agy jó, ízes beszélgetésig sem jutok el....

2020. aug. 10. 13:31
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Azért valljuk be a legtöbben átlag emberek vagyunk (a férfiak is), hétköznapi élettel, ettől miért ne lehetne jó egy párkapcsolat.
2020. aug. 10. 13:34
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
rosszlanyok.hu
2020. aug. 10. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom miről beszélsz. Nem régen végeztem el az egyetemet és szinte csak 20-25 éves egyetemista lányokkal találkozom a Tinderen is például.

26/F

2020. aug. 10. 15:15
 6/8 A kérdező kommentje:
A tinderen találkozol velük, vagy élőben randin ? Nem mindegy azért ....
2020. aug. 10. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Utána élőben, randin is. Arra vonatkozott a válaszom, hogy nincs sok gondom az ismerkedéssel, ha odateszem magam és nem értem, hogy neked miért van, ha igazak azok, amiket írtál magadról.
2020. aug. 10. 15:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Mindegyik társkereső oldal normális, csak a tagoknak egy része nem az. Az ilyen oldalakon nem az Anna Kournikova kaliberű lányok regisztrálnak (ő sincs erkölcsileg a toppon). Nagyon sok női tagnak van valami zizije, úgy nyaktól felfelé.

Szép fiatal lány fent van egy ilyen oldalon az már gyanús, csak ego növelés, szórakozási célból regisztrált, nem akar semmi komolyat. A természeti szépségüket kipakoló lányokra kár a telefont nyomkodni, időpazarlás. A ránézésre szolid, kedves kisugárzású lányoknál nagyobb az esély. Jó ember ismerőnek kell lenni ehhez, fénykép alapján első ránézésre meg kell tudni állapítani ő most jó vagy nem jó. Érdemes ráírni vagy nem. F.b.-on rákeresek a kiszemelt lányra. Végig olvasom az adatlapját, hozzászólásait. Másoknak milyen stílusban ír, válaszol stb. Sokkal jobb, mint egy önéletrajz. minden tetszik nekem, akkor ráírok. Úgy fogalmazom meg az első mondatomat, hogy arra visszaír.

"Szia! XY vagyok, itt találtam rád, lenne kedved ehhez meg ehhez?" - Az ilyen "leszólításokat" felejtsd el!! Ez nem így kell csinálni! Ennek is meg van a különleges trükkje! Különleges trükk = kitűntél a többiek közül..., máshogy állsz hozzá, mint a többi jelentkező. Jobban felkelted az érdeklődését.

2020. aug. 10. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!