Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A társkeresőn a férfiak,miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A társkeresőn a férfiak,miért nem tudnak normálisan írni magukról a személyes leírásnál? Mi az,hogy más jobban látja őt ? Nem tudja magáról,hogy pl hangulatember, hirtelen indulatra hajlik,zárkózott vagy fóbiás ?

Figyelt kérdés

Bizonyos alap tulajdonság már dönthetne embereknél,hogy egyáltalán szeretne foglalkozni a másikkal vagy megfelel -e neki vagy nem,ha a leírásban szerepelne . Nemtől független ez .

Csak most én nem egy férfi adatlapját így láttam kitöltve ,ezért tettem fel most így kérdésben .

2020. máj. 14. 10:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Igazad van!!! Férfiként írok,ezért a női adatlapokat ismerem jobban,de ott se jobb a helyzet. Sokan nem töltik ki a bemutatkozást....gondolják 1 nőre 100 pasi ír ígyis-úgyis.

Bár talán még a képek tudnak mesélni,beszélni. De akik csak a tükörnek pózolnak,arcukat a vakufény kitakarja...

Visszatérve bemutatkozásra. Szerintem vagy 0 önismeretük van,vagy minden mindegy nekik. Aki nem tudja milyen ,honnan tudná ki illik hozzá. Mindegy minden emberek meg görcsösen keresnek valakit akinek pitiznek...

Jártam már úgy,hogy a lány tetszett volna,de bemutatkozása alapján unszimpatikus volt.

Akinek van bemutatkozása,annak minőségibb "első mondatot" tudok írni.

2020. máj. 14. 10:25
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Több oka is lehet: lusta kitölteni; olyan buta, hogy nem bír pár mondatot se írni magáról; nem akarja leírni az igazat mert az esetleg negatív, stb.

Azt javaslom, hogy tekintsd ezt egy első szűrőnek. Kuka, jöhet a következő.

2020. máj. 14. 10:37
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

Marhaság.

A társkeresőkön egy a lényeg a fénykép semmi más a szöveg csak blabla

2020. máj. 14. 10:41
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
#3ha egy pasi kirak magáról 5képet kigyúrt....erre kiderül hogy buta nagyképü....??
2020. máj. 14. 10:44
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Lehet, hogy tényleg "igénytelen", és nem vacakol a részletes kitöltéssel. Lehet, hogy tényleg szégyelli a rossz tulajdonságait, és pl. a társkeresőn alapból nem azzal akar indítani valaki, hogy felsorolja, neki milyen rossz jellemvonásai vannak. Ha meg csak jó tulajdonságokat sorol magáról, az önfényezésnek tűnik. De az is lehet, hogy valaki túlságosan is önkritikus, és az általa leírt "rossz tulajdonságok" csak az ő fejében léteznek, vagy éppen az elviselhető / fel sem tűnő kategóriába esnek, viszont ha ezeket leírja magáról egy társkeresős adatlapon, kapásból riasztó lehet, holott a valóságban meg kiderülne róla, hogy igenis elviselhető személyiség. A társkeresőkön szerintem éppen az az egyik legnagyobb probléma, hogy mit és hogyan írjon valaki, ha nem akar sem önfényezőnek, sem túlzottan önkritikusnak tűnni. És valójában az, hogy valakinek ilyen vagy olyan tulajdonságai vannak, az csak egy dolog, úgyis kb. mindenki másmilyennek tartja őt, és úgyis csak a komolyabb ismerkedés (esetleg a tényleges együttélés) során derül ki, hogy ki milyen ember. És persze bárki írhat bármit, ha az köszönőviszonyban sincs a valósággal; írhatja, hogy ő hűséges, közben meg fűvel-fával kefél, vagy hogy szavatartó, aztán már az első adandó alkalommal hazugságon tudod őt kapni.
2020. máj. 14. 11:24
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Azért, mert ezek a fogalmak nem minden ember számára jelentik ugyanazt. Én is több év pszichoterápiája során tudtam meg, hogy kb. majdnem az ellentéte vagyok azoknak, amiket a szüleim meg a környezetem aggatott rám.

Internetes társkeresőn meg egyébként is hagyománya van a magasságban, súlyban és farokméretben való hazugságoknak, pedig ezek mindegyike nagyon pontosan mérhető.

A példáidat hozva, lehet, hogy valaki élete leendő párja egy bántalmazó kapcsolatból került ki és a "hirtelen indulatra hajlamos" már vörös posztó számára.

Közben meg ha megismerik egymást, akkor simán lehet, hogy pont az ellentéte annak, amit feltételezett volna, mert a bántalmazó exe egy tutyimutyi senki volt, aki csak vele mert erőszakoskodni, ez az ember meg esetleg elküldi a bánatos búsba (intelligensen, de határozottan) az izomállat BMW-st aki dudál rá meg a pincért, aki át akarja verni meg a házaló ügynököt, aki hatodszor akar bemászni az ablakon.

2020. máj. 14. 14:41
 7/7 anonim ***** válasza:
67%

minek írjak magamról? 2 hónapja vagyok kiemelve a randivonalon, és 15 ember nézte meg az adatlapomat... pedig ki van töltve, jó fotók vannak kint.

A nők nem nézegetnek adatlapot, mert az idejük java része elmegy a napi 5-50 levél átolvasásával.

2020. máj. 14. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!