Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkeresőn a férfiak,miért nem tudnak normálisan írni magukról a személyes leírásnál? Mi az,hogy más jobban látja őt ? Nem tudja magáról,hogy pl hangulatember, hirtelen indulatra hajlik,zárkózott vagy fóbiás ?
Bizonyos alap tulajdonság már dönthetne embereknél,hogy egyáltalán szeretne foglalkozni a másikkal vagy megfelel -e neki vagy nem,ha a leírásban szerepelne . Nemtől független ez .
Csak most én nem egy férfi adatlapját így láttam kitöltve ,ezért tettem fel most így kérdésben .
Igazad van!!! Férfiként írok,ezért a női adatlapokat ismerem jobban,de ott se jobb a helyzet. Sokan nem töltik ki a bemutatkozást....gondolják 1 nőre 100 pasi ír ígyis-úgyis.
Bár talán még a képek tudnak mesélni,beszélni. De akik csak a tükörnek pózolnak,arcukat a vakufény kitakarja...
Visszatérve bemutatkozásra. Szerintem vagy 0 önismeretük van,vagy minden mindegy nekik. Aki nem tudja milyen ,honnan tudná ki illik hozzá. Mindegy minden emberek meg görcsösen keresnek valakit akinek pitiznek...
Jártam már úgy,hogy a lány tetszett volna,de bemutatkozása alapján unszimpatikus volt.
Akinek van bemutatkozása,annak minőségibb "első mondatot" tudok írni.
Több oka is lehet: lusta kitölteni; olyan buta, hogy nem bír pár mondatot se írni magáról; nem akarja leírni az igazat mert az esetleg negatív, stb.
Azt javaslom, hogy tekintsd ezt egy első szűrőnek. Kuka, jöhet a következő.
Marhaság.
A társkeresőkön egy a lényeg a fénykép semmi más a szöveg csak blabla
Azért, mert ezek a fogalmak nem minden ember számára jelentik ugyanazt. Én is több év pszichoterápiája során tudtam meg, hogy kb. majdnem az ellentéte vagyok azoknak, amiket a szüleim meg a környezetem aggatott rám.
Internetes társkeresőn meg egyébként is hagyománya van a magasságban, súlyban és farokméretben való hazugságoknak, pedig ezek mindegyike nagyon pontosan mérhető.
A példáidat hozva, lehet, hogy valaki élete leendő párja egy bántalmazó kapcsolatból került ki és a "hirtelen indulatra hajlamos" már vörös posztó számára.
Közben meg ha megismerik egymást, akkor simán lehet, hogy pont az ellentéte annak, amit feltételezett volna, mert a bántalmazó exe egy tutyimutyi senki volt, aki csak vele mert erőszakoskodni, ez az ember meg esetleg elküldi a bánatos búsba (intelligensen, de határozottan) az izomállat BMW-st aki dudál rá meg a pincért, aki át akarja verni meg a házaló ügynököt, aki hatodszor akar bemászni az ablakon.
minek írjak magamról? 2 hónapja vagyok kiemelve a randivonalon, és 15 ember nézte meg az adatlapomat... pedig ki van töltve, jó fotók vannak kint.
A nők nem nézegetnek adatlapot, mert az idejük java része elmegy a napi 5-50 levél átolvasásával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!