Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hangulatemberként még egész jók a társkeresési esélyeim az átlaghoz képest?
Figyelt kérdés
Korábban azt hittem, hogy hangulatfüggőnek lenni átok, de rájöttem, hogy még mindig jobb helyzetben vagyok, mint az emberek 80% ebben az országban. Mivel úgy vettem észre,h többség az folyamatosan búskomor,depressziós. Nekem legalább az életem kb. 50%-a az jó periódusban van. Amikor a feldobott időszak van, akkor le se lehet lőni, annyira magabiztos vagyok és sok lányt bevonzok, ilyenkor le se tudom vakarni őket. Aztán jön egy mélyrepülés és hirtelen eltűnik mindenki. De nálam ez ciklikusan váltakozik. Komoly kapcsolatra alkalmatlan vagyok,ezt önkritikusan belátom, ezért azt rögtön meg is mondom, h csak lazát keresek,aztán aki akar belemegy, aki nem az nem. Amúgy érzelmileg megvan bennem a nyitottság egy komoly kapcsolatra, de nem hiszem, h lenne olyan lány,aki a folyamatos hangulatingadozásaimat hosszútávon elbírná viselni.2019. júl. 25. 17:50
1/2 anonim válasza:
Fantasztikus volt olvasni az életedről! Mesélj még!
2/2 anonim válasza:
Hangulatemberkent... mindenki hangulatember csak illik megtanulni uralkodni az erzeseinken. 26 eves koromig en is azt gondoltam ez az en privilegiumom, aztan rajottem ez egy alapveto emberi hianyossag. Es altalaban a gyerekek mind azok, csak kit jobban kit kevesbe pofoz az elet, ugy tanul meg nem a hangulataitol ingadozni... en 26 eves koromig anyuci pici lanya voltam mindent megkaptam. Aztan jott a hideg zuhany (addig is, de utana merlegelnem kellett)... 33 eves koromra rajottem a hangulatemberseg csak a erzelmein nem uralkodni tudo vagy akaro valaki. Es ennyi. Meg lehet ezt tanulni kezelni. Es engem is a parkapcsolat fontossaga tett helyre. Tinikent meg oke ha egobol visekedsz, de elvileg pont masok baromsagai vegett hagyunk fel mi magunk is azonos baromsagokkal. Csak figyelni kene magunkat. S rajovunk mi az ami gaz es mi nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!