Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Összejönnétek olyan pasival, aki szerint soha nem történt meg a Holdra szállás és csak kamu az egész, de amúgy maga a pasi külsőre tökéletes?
Figyelt kérdés
Számítana ez valamiben miközben arcra/alkatra tökéletes ideálotok vagy egyáltalán nem érdekelne benneteket, hogy kamunak tartja a Holdra szállást?#randi #ismerkedés #vonzódás #csaj #külső #pasi #személyiség #intelligencia #holdraszállás #Apollo–11
2019. júl. 20. 14:47
2/18 anonim válasza:
Mit tart meg kamunak? Csak oszinten. ;) Tudom, hogy nem csak ez az egy van.
3/18 anonim válasza:
Szeretem amúgy a nyári szünetet, mert egy általános iskola mellett lakok, és ilyenkor csend van. De az unalmas, hogy ilyenkor elárasztják hülye kérdésekkel az oldalt.
4/18 anonim válasza:
Nekem is gyanús ez az egész sztori, úgyhogy jöhet a tökéletes külsejével.
6/18 anonim válasza:
Nem jönnék össze olyan emberrel, akivel nem mernék társaságban megjelenni, nehogy megszólaljon. Szóval nem.
8/18 A kérdező kommentje:
#6: De ezen mit kell szégyellni? Mindig is voltak szkeptikus konteó hívők és sokkal racionálisabban is lehet a holdraszállás valódiságát megkérdőjelezve érvelni, mint a laposföld hit esetében. Előbbire számos cáfolat született már (zászló, égbolt stb.) és sokat meg se tudtak indokolni. Attól még lehet intelligens a pasi, hogy szkeptikus. Vagy társaságban tényleg vicc tárgya lenne egy ilyen pasi? Ti tudjátok lányok, azért tőletek kérdezem.
2019. júl. 20. 15:19
9/18 anonim válasza:
Igen, mert ez azt jelenti, hogy irtó jó a humora.
10/18 anonim válasza:
Nekem sincs erről elegendő tudásom. Nem azért, de nektek bőven kevesebb van. Amit azt hiszitek, tudtok.., valóban csak hiszitek, nem tény.
Mi az összefüggéd ez és a külseje közt? Mintha a külső számítana, amibe beleszól, hogy így vélekedik. Ez elég szellemi retardációs gondolkodás, kérdező..
Amúgy össze, aztán kitanítanám feltételezésekben gondolkodni, hiedelem helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!