Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit erezhet a ferfi irantam ha egesz ejjel fennmaradt velem chaten? Nem egy hazban elunk.
Hát ha áldozott rád ennyit akkor valószínű nem vagy semleges neki! Sőt valószínű kedvel,szimpatikus vagy Neki!
Nekem is jól esett mikor egy lány tudtam hogy csak azért marad fenn hogy beszélgethessen velem, de valószínű nem mindenki számára maradtam volna ébren én sem!
F
Azt nem tudom nálatok mi, hogy van!Mert a 2 eset lehet nem hasonlít egymásra!
Mondjuk azt hogy szimpatikus volt, kedves volt számomra! Szerettem volna minél többet megtudni róla,jó volt tudni hogy szívesen hallgatja/olvassa amit mondok/írok,hogy felvídítja az ha velem beszél! Szerettem is volna hogy jól érezze magát!Érthető így!? 😉
A kérdező toroltetett több választ is. Nyilván azt szeretne hallani, hogy szerelmes bele a srác, de ez egyáltalán nem biztos.
Lehet, csak unatkozott, álmatlan volt, dolgozott, kiverte a farkát, közben meg meg 3 másik lánnyal írkalt.
Ismerem ezt a típust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!