Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most ő közömbös irántam?
Van egy fiú, akit majdnem egy éve ismerek. Messze lakunk egymástól. Vonzódik hozzám ezt ő mondta, de nem akarja megpróbálni a komoly kapcsolatot. Hazakísért a legutóbb. Írtam neki, hogy nagyon jó volt, hogy hazakísért mert félek este egyedül. Bár utána aggódtam érte, mert utána egyedül kellett neki is haza találnia egy idegen országban. Mondtam, hogy nem is tudom mit gondoltam, mert kétszer akkora mint én, és nem tudom mit eszik mert nagyon erős és jól beszél nyelveket is. És hiába vagyok idősebb nála ő jobban meg tudja magát védeni.
Erre azt írta, hogy jobb volt, hogy haza kísért mert illetlen lett volna ha nem teszi és ne aggódjak érte, ő mindent meg fog oldani.
Azt hittem valamit regálni fog a kedves szavaimra.. ez nem ilyen lepattintós szöveg?
25l
Ugyanolyan stilusban irt, mint te.
Azt irtad, azert volt jo, hogy hazakisert, mert felsz egyedul. Erre a valasza, hogy igy illendo. Semmi szemelyes egyikben sem.
Amugy nem ertelek. Egyenesen megmondta, hogy nem akar komoly kapcsolatot es ennek megfeleloen viselkedik.
Ez, hogy "közömbös" eléggé sértődötten hangzik, mivel egyértelműen kifejezte, hogy vonzódik. Viszont benne kell megfogalmazódjon az akarás, a törekvés, hogy komolyan szeretné veled. Ez nem a közönyről szól, hanem arról, hogy mennyire fogalmazódik meg benne komolyan egy kapcsolat.
Ilyenkor szokott jönni, a "mi a baj velem"... meg a "miért nem kellek", de ezt nem mindig tudja az ember megfogalmazni, hogy mi miatt "kell" a másik, sokszor van, hogy tök normális, vonzó ember van pl visszautasítva, és nem volt vele semmi baj, csak épp a másik nem tudott rá úgy tekinteni, mint partner.
De ez a meccs még nem dőlt el.
*Vonzódik hozzám ezt ő mondta, de nem akarja megpróbálni a komoly kapcsolatot.
Aki vonzódik hozzád, és kellesz neki, az ilyet sosem mond.
Szóval lehet, hogy ez egy nagyon egyirányú vonazalom, ami csak a részedről van meg.
Ez elég komplex, mert nagyon messze élünk és irdatlan nagy köztünk a távolság.
Emellett elég realista és túl analitikus, ezért sem akarja megpróbálni, mert mindent túl analizál, én meg picit hebehurgya. Azt mondta nagyon kedvel, de nem elég ahhoz, hogy áthidalja a távolságot. Ez volt pár hónapja, erőltettem, hogy próbáljuk meg, de nem tudott elég figyelmet szentelni így online, és mindig megbántott. (bár én is nagy nyomást tettem rá, az elvárásaimmal) Akkor utána azt mondta nincs számunkra jövő egy kapcsolatban, mert csak megbántani tudna, és már nem gondol rám romantikusan, soha nem fog belém szeretni. Nemrég találkoztunk, 2 hónapig nem beszéltünk, ő keresett most, úgy mentem oda, mint egy barát. Erre meg azt mondja, hogy vonzódik hozzám nem tud mit tenni, nagyon szeret velem beszélgetni, meg vicces vagyok, de egy kapcsolatra még mindig nem nyitott. Viszont tudni akarja mi történik velem, több időt együtt tölteni, meg beszélgetni...
Én voltam hasonlóan egy lánnyal. Nagyon ismerősek a reakciói a srácnak - azért mondom.
Vonzó volt, vonzódtam is hozzá, de valahogy nem érintett meg mint személy, pedig empátiát éreztem felé, de az a fajta tisztelet, vagy szeretet ami egy nő felé kellene, az nem volt bennem. Valahogy úgy tudnám hasonlítani, mintha mondjuk rokon lenne. Láttam, hogy mint ember, mint nő értékes, csinos stb... de olyan, mintha nem az "enyém" lenne, hanem másé.
5/5
Uhum, nekem is volt hasonló fiúval. Nagyon rendes, és értékes volt nekem (még mindig jóban vagyunk), de mint férfi, mint párom nem tudtam rá tekinteni, inkább testvér - bár én ott nem is vonzódtam hozzá szexuálisan, nem volt arra kényszerem, hogy hozzábújjak.
Kérdező utolsóra: igen, de tudod, hogy a férfiaknál ez máshogy van. Ott van a nők, akiket nem bírnának megdugni, nők akiket dugnának, és azon belül van még két rész, hogy nők, akiket CSAK dugnának, vagy nő, akik kapcsolatra is kéne. Tehát itt te a kettes pakli A csoportjába tartozol nála. Van ilyen. Ez nem téged minősít, csak épp ti, és épp most, ebben az élethelyzetben nem passzoltok össze. Ha közel élnétek, megint lehet más lenne a helyzet, de van olyan, mikor egyszerűen csak el kell fogadni a tényelekt.
Amúgy közömbösnek biztos nem közömbös feléd, akkor nem talizott volna veled, de nem szerelmes beéld. Fogadd el, keress olyat, aki ég érted, és kölcsönös a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!