Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha holnap randizunk egész napos program de nincs pénzem? 22l
Akár el is mondhatod neki, hogy "bocs, most ez van, azt hittem, most kapok fizut, de csak jövő héten". Ha jó fej, megérti.
Csak az itteni incel pasasok szoktak sírni meg átkozódni, ha egy üdcsit vagy fagyit kell fizetniük a randin a nőknek.
Attól függ, mi a program. Mondjuk felhozod neki, hogy fizu előtt vagy, annyival tudsz beszállni, hogy te viszed a szendvicseket és az innivalót. Menjetek csak várost nézni, mert belépőre most nincs pénz.
Esetleg kikerülheted, ha a közelben van ingyenes rendezvény aznap, és azt mondod, hogy most inkább menjetek oda, Szilvásvárad meg jövő héten, mikor kaptál fizut. Így is érteni fogja.
Nem ciki őszintének lenni, csak taktikázni ne kezdj el.
Az őszinteség is egy taktika.
Fiú vagyok, de életem legkomolyabb barátnőjével úgy randevúztunk először, hogy elfelejtettem pénzt vinni, és ő fizetett mindent. Semmi gondja nem volt, később röhögtünk ezen mindig, a legkevésbé sem zavarta.
Az meg szerintem totál megengedett, hogy egy fiú állja a lány költségeit, különösen az első időkben, pláne ha többet keres vagy több pénze van valamilyen okból, mint a lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!