Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hangulatemberként mennyi esélyem van tartós párkapcsolatra?

Figyelt kérdés
Sok lánynak bejövök, könnyen föl tudok szedni valakit, ezzel nincs gond, csak hát elsősorban nem ez lenne a cél. Bármily meglepő,én is egy normális párkapcsolatra vágyom. Csak az a helyzet,hogy hangulatember vagyok, vannak nagyon jó periódusaim, amikor szárnyalok és minden sikert lazán elérek, aztán jön a depressziós fázis,amikor semmihez sincs kedvem. Általában hónapokig tart egy ilyen fázis és valami nagyon erős negatív vagy pozitív hatás billent át egyikből a másikba. Ezt egyesek mániás depressziónak vagy bipolárisnak hívják. Amikor mániás szakasz van,akkor sok lányt bevonzok, könnyen találok valakit, akivel elindul egy kapcsolat, csak aztán ha jön a depis fázis,akkor becsapva érzik magukat, mintha átvertem volna őket, azt hiszik, h megjátszottam magam,h elcsábítsam őket, nem értik,h ezt nem én szabályozom, h vannak jó meg rossz hangulati periódusaim. Sose játszom meg magam, de ha valaki látja,h milyen voltam az egyik periódusban,aztán látja,h milyenné váltam, akkor tényleg úgy tűnhet,mintha teljesen más ember lennék, mint voltam. Nem csak negatív, de pozitív csalódást is okoztam már, mert volt, h valakit a rossz fázisomban ismertem meg, de aztán amikor elindult a flow szakasz,akkor azt hatalmas fejlődésnek könyvelték el.
2019. dec. 21. 16:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen embernél sok. Hagyományos embernél kb. semmi.
2019. dec. 21. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
76%
jól megkeseríted majd valaki életét.. bocsi, hogy ezt írom, de tényleg rettentő amikor valaki egyszer ilyen másszor olyan.... főleg minden ok nélkül.
2019. dec. 21. 16:45
 3/8 A kérdező kommentje:
Volt már depressziós barátnőm(neki mondjuk egyoldalúan csak depi volt), de nem hiszem,h feltétlenül jó egy ilyen párosítás. Bár az igaz,h a "normális" emberek általában ezt a hangulatingadozást nem akarják megérteni, és inkább elfordulnak, mert nyilván nem hiányzik ez az életükből.
2019. dec. 21. 16:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Lol, azért nagyon (értsd NAGYON) nem mindegy, hogy most hangulatingadozásról/hangulatemberről beszélsz, vagy konkrétan a bipoláis depresszióról.

Ismertem mindkettőt már életemben, és bár egyiket sem szeretem, de a hangulatember még mindig nem közelíti meg a bipolárisat... NE húzzunk már ilyen szoros párhuzamot, ha láttál már bipoláris embert, akkor tudnád a különbséget..

2019. dec. 21. 16:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha meg történetesen bipoláris vagy, ne hangualatembernek nevezd magad,hanem nevezd a nevén.
2019. dec. 21. 16:55
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy melyik vagyok, mert sosem diagnosztizált senki. Max a netes cikkekben ismertem teljesen magamra, de azok gondolom nem túl nagy hitelességűek.
2019. dec. 21. 16:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha felkeresnél egy szakembert szerintem. Ez így egy nő se fogja bírni hosszútávon!
2019. dec. 21. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:

Tényleg fura kicsit ez a nagyon végletes viselkedés, pláne ha tényleg ilyen időszakok váltják egymást, nincs köztes állapot szinte.

Innen nem lehet megmondani, bipolárisnál is vannak gyengébb meg erősebb"tünetek", spektrum azt hiszem így hívják, amin belül változik a viselkedés.

Akit én ismertem, -meg súlyosabb esetekben- egy bipolárisra az is jellemző, hogy sokszor vált munkahelyet, párt.. Egyszerűen pl azért, mert depis időszakaiban bejárni sincs kedve a munkahelyére és be sem megy, és mindenre tojik rá. Illetve az illetőnél erős szorongások is jellemzőek voltak ilyenkor.

Eléggé meg tudja nehezíteni az életet, hogy ilyen szinten uralnak az aktuális érzelmeid..

Egyébként ha van lehetőséged - és pénzed-, egy jó pszichológus nem árthat. Talán jobban megtanulnád kezelni az adott élethelyzeteket, szituációkat, érzéseidet.

Válaszolva még egyszer:

már egy hangulatemberrel sem könnyű kijönni a mindennapokban, amikor a másik kedve szerint épp nem lehet vele semmit kezdeni, és próbálod nem magadra venni amiért ilyen lett hirtelen, (mert ugye neked, aki mellette van, azt kérdezed, hogy most mit tettél, semmi sem jó, mi a baj, nem érti az ember az egészet, stb). Másrészt órási energiát elszív az ilyen ember szerintem a másiktól..

Szóval egy nagyon türelmes lányt érdemes keresned, de közben neked is érdemes lenne dolgoznod a viselkedéseden tudatosan, és nem csak hátradőlni, hogy hát "nem én irányítom az érzelmeimet".

2019. dec. 22. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!