Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hangulatemberként mennyi esélyem van tartós párkapcsolatra?
Lol, azért nagyon (értsd NAGYON) nem mindegy, hogy most hangulatingadozásról/hangulatemberről beszélsz, vagy konkrétan a bipoláis depresszióról.
Ismertem mindkettőt már életemben, és bár egyiket sem szeretem, de a hangulatember még mindig nem közelíti meg a bipolárisat... NE húzzunk már ilyen szoros párhuzamot, ha láttál már bipoláris embert, akkor tudnád a különbséget..
Tényleg fura kicsit ez a nagyon végletes viselkedés, pláne ha tényleg ilyen időszakok váltják egymást, nincs köztes állapot szinte.
Innen nem lehet megmondani, bipolárisnál is vannak gyengébb meg erősebb"tünetek", spektrum azt hiszem így hívják, amin belül változik a viselkedés.
Akit én ismertem, -meg súlyosabb esetekben- egy bipolárisra az is jellemző, hogy sokszor vált munkahelyet, párt.. Egyszerűen pl azért, mert depis időszakaiban bejárni sincs kedve a munkahelyére és be sem megy, és mindenre tojik rá. Illetve az illetőnél erős szorongások is jellemzőek voltak ilyenkor.
Eléggé meg tudja nehezíteni az életet, hogy ilyen szinten uralnak az aktuális érzelmeid..
Egyébként ha van lehetőséged - és pénzed-, egy jó pszichológus nem árthat. Talán jobban megtanulnád kezelni az adott élethelyzeteket, szituációkat, érzéseidet.
Válaszolva még egyszer:
már egy hangulatemberrel sem könnyű kijönni a mindennapokban, amikor a másik kedve szerint épp nem lehet vele semmit kezdeni, és próbálod nem magadra venni amiért ilyen lett hirtelen, (mert ugye neked, aki mellette van, azt kérdezed, hogy most mit tettél, semmi sem jó, mi a baj, nem érti az ember az egészet, stb). Másrészt órási energiát elszív az ilyen ember szerintem a másiktól..
Szóval egy nagyon türelmes lányt érdemes keresned, de közben neked is érdemes lenne dolgoznod a viselkedéseden tudatosan, és nem csak hátradőlni, hogy hát "nem én irányítom az érzelmeimet".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!