Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depresszioskent van eselyem parkapcsolatra?
22/F
Ha sikerulne egyaltalan talalnom part, akinek hasonlo problemaja van, akkor mukodhetne a kapcsolat 2 lelki roncs kozott?
A boldogság egy tudatállapot, nem külső körülmények függvénye. Nincs is olyan, hogy rajtad kívül, mert minden benned történik. Az egész világ csak benned létezik.
Párkapcsolat nem való olyan embernek aki nincs rendben lelkileg. Semmilyen de semmilyen pozitív hatása nem lesz se rád se a másik emberre. Egy esetleges veszekedést vagy szakítást ezerszer rosszabbul élnél meg mint egy olyan ember aki rendben van lelkileg.
Ráadául a depresszióval együtt jár az önbizalomhiány, a féltékenykedés, a túlzott, irreális szeretetéhség is ami teljes mértékben ellehetetlenít egy kapcsolatot.
Keress fel egy szakembert, tedd rendbe a lelki világod és csak ezek után menj bele kapcsolatba. Én is küzdöttem depresszióval, biztosra tudom neked mondani, hogy egy kapcsolatnál semmi nem visz mélyebbre ha depressziós vagy. A legrosszabb döntés amit hozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!